Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Studio Nails Allround Talent Körömlakk
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: redberry.247, az összetevőket feltöltötte: notpublic.bonnie, Módosítva: 2020. május 22.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |
Minden az egyben körömlakk, használható fedő- és alaplakként, fényes végeredményt biztosít, kitölti a barázdákat, erősít, optikailag fehérít és véd.
Ethyl Acetate
Benzophenone
Polysilicone-6
CI 60725
sz
Szerintem ennek a nevéből kifelejtettek egy fosztóképzőt. Mindennek borzalmas. Alapnak nem jó. Fedőlakknak iszonyú. Önmagában lejön a körömről. De legalább pár hét alatt be is sűrűsödött. Teljes pénzkidobás volt, tuti nem venném újra.
Vicces, hogy lakótársam elkérte tőlem valami buli előtt, majd másnap megreklamálta, hogy UV fényben világít. :D

Ilyet úgy 3-4 hónapja vehettem, nekem nagyon bejött alaplakként. Fedőnek nem próbáltam. Legutóbb, mikor használni akartam, láttam hogy már elég sűrű, ami kicsit gyors volt nekem, mert nagyon szerettem, önmagában is elég jól mutatott, sokan kérdezték, hogy milyen lakkot használok.
Szóval én csakis a beszáradás miatt vonok le egy csillagot. Ja, és nem láttam már a Müllerben, mikor újat akartam venni! :(

Tuti kis lakk - alaplakknak. Sajnos gyorsan fogy és hamar besűrűsödik. :(

Tuti kis lakk - alaplakknak. Sajnos gyorsan fogy és hamar besűrűsödik. :(

Alaplakknak és önmagában tökéletes, fedőlakknak pedig nem értem, miért ajánlja, amikor fehérítő van benne, így tutira más lesz az alatta levő lakk színe tőle. Önmagában viszont nagyon jól néz ki, nekem 4-5 napot kibír, bár mivel alig látszik, elég egy hét után lemosni.

Alaplakknak elmegy, de fedõlakként nem ajánlom. Még az OPI lakkomon is képes volt annyit rontani, hogy le kellett mosni az egészet. Felpuhítja és tele lesz buborékkal. A BTGN százszor jobb. A lilás fény pedig nem zavart volna, a kékes lakkon még jól is néz ki.

Csalódás volt! Nem volt a szokásos fedőlakkom készleten, így gondoltam ez is megteszi majd. Hamar lejön, és a fele használhatatlanul beszáradt.

Szerintem egész jó kis lakk. Én körömerősítőnek, körömvédőnek, barázdakitöltőnek, alaplakknak és körömfehérítőnek használom és arra csodás :) fedőlakknak sally hansen mega shine lakkot használom, ezért a fedőlakk képességét nem tudom értékelni, de! a lepontozóknak mondom, hogy már ha megfogja az ember az üveget lehet látni hogy enyhén kékes színe van (mivel körömfehérítő) ezért el fogja színezni a lakkokat mint fedőlakk.

Most vettem meg egy-két hete...már rengeteg fogyott belőle ( mivel MINDEN lakk alá használok alaplakkot) mivel sok a nő a családban :) De teljesen meg vagyok vele elégedve.
De fedőlakknak tényleg nem szép...kivéve kékes, rózsaszínes, lilás árnyalaton...a többit csúnyán elszinezi.
egy kis megjegyzés: hamar sűrűsödik sajnos...ugyanúgy mint a többi essence alaplakk amit kipróbáltam :(

Főleg fedőlakként próbálgattam, de sajnos nem vállt be.
Lassan szárad, tartóssága közepes ráadásul fura kékeslilás fényt kölcsönöz mindennek. Nem venném újra semmi esetre sem.

Főleg fedőlakként próbálgattam, de sajnos nem vállt be.

Szemben a BTGN fedőlakkal (ami tökéletes, 5 csillagos csodaszer számomra) ez valami hihetetlenül borzasztó. Az első 2-3 használatnál még úgy ahogy bevált (fedőlakknak használtam), de korántsem volt annyira fényes, mint az említett fedőlakk, ráadásul a tartósságot sem hosszabbította meg semmivel sem, 2-3 nap után ugyanúgy felpattogzott, levált a körömlakkom, mintha semmit sem kentem volna rá. Ami számomra végképp kiütötte a biztosítékot, az az volt, hogy az üveg felénél sem jártam, amikor nyúlóssá, ragacsossá vált. Még tudtam vele dolgozni, de amikor elkezdett száradni csodaszép kis miniatűr buborékok tarkították a körmeimet és egy örökkévalóság volt mire megszáradt, még 1 nap után is puha volt és meglátszott benne a textillenyomat. Szerencsére ezután már használhatatlanul ragacsossá vált, úgyhogy használni sem tudtam és örömmel dobtam ki a kukába. A fehérítő hatásról meg csak annyit, hogy a piros körömlakkomnak csodaszép lilás fényt adott...Nem volt pénzkidobás, mivel nem drága, de ha azt nézem, hogy a BTGN fedőlakkjával megegyezik az ára és az egy csodaszer, a teljes értetlenség fog el, hogy ezt a borzalmat miért gyártják...

Hidratálók: DimethiconolAlkoholok: Isopropyl Alcohol
Emolliensek: Dimethiconol
Szilikonok: Dimethiconol
Illatanyagok: Ethyl Acetate, Acetyl Triethyl Citrate, Isopropyl Alcohol, MEK
Színezékek: CI 60725
Szerves észtervegyület. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint illatanyag (jellegzetes édeskés illata van) és oldószer. Viszonylag nem toxikus, olcsó és könnyen illanó oldószernek minősül, ezért a körömlakkoknak, körömlakklemosóknak gyakori, nagy mennyiségben használt összetevője.
A butil-acetát elsősorban körömlakkokban használt oldószer. Jól old különböző cellulózésztereket, a műkaucsukot és számos műgyantát. Felhasználják körömlakkok, körömlakklemosók készítésére és az illatszeriparban is.
A CosIng besorolása szerint filmképző anyag. Pamutból vagy faforgácsból nyerik, kénsavas közegben salétromsavval való reakció során. A nitrocellulóz mesterségesen előállított anyag, a természetben nem fordul elő. Rendkívül gyúlékony. Az anyag a legtöbb körömlakk fő összetevője, mivel kemény, fényes felületet ad a nekik.
Az izopropil-alkohol a legegyszerűbb szekunder alkohol. A CosIng besorolása szerint illlatanyagként, oldószerként, és fertőtlenítőszerként használatos összetevő.
Kis molekulasúlyú alkohol, ami bizonyos nézetek szerint szárító, irritáló hatással lehet a bőrre és elősegíti a szabadgyökök keletkezését, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található, más nézetek szerint viszont legtöbb erre vonatkozó kutatás in vitro volt, vagyis petricsészében nevelgetett sejteken, vagy izolált bőrmintákon, az életszerű helyzetekhez képest kimondottan extrém körülmények között vizsgálták a hatását a sejtekre (ilyen kutatási anyag például ez és ez is.)
Bövebben a kis molekulasúlyú alkoholokról itt olvashattok.
Felületi hártya képző, elektromos töltődést megakadályozó, a krémeket homogénné tevő segédanyag.
A többi szilikonhoz hasonlóan bőrpuhító (emollient), hidratáló tulajdonsága van. Könnyen kenhető, nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után.