Essence The Blush
Ár: | 950 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Fiorentina, Módosítva: 2019. szeptember 2.
Kiszerelés: | 5 g | |
Red 7 Lake / CI 15850
CI 77491
CI 77499
sz
Nagyon kevés kell belőle, mert elég jól pigmentált de közvetlen a bőrre téve nem olyan tartós. Alapozás után lehet jobb lenne, de igyekszem már egy ideje nem használok ilyesmit, így erről nyilatkozni nem tudok. Szemhéjra szoktam még használni, ott az olajosabb bőr miatt jobb a tartása és nem is nagyon gyűlik össze a redőkbe. Szép természetes színe van.

Nem túl tartós, de ennyi pénzért nem tudok belekötni

Nem túl tartós, de ennyi pénzért nem tudok belekötni

Régen valamiért kevésbé szerettem, mert nagyon hamar kialakult rajta egy ilyen kemény réteg, ami miatt már nem működött jól, de most... Csoda! Annyira olcsó, de csomó drágábbat felülmúl. Az első pirosítóm, amit nap végén is látok magamon. Elég pigmentált, eldolgozható, rétegezhető és tartós.

A 10-es árnyalat van meg, nagyon pigmentált, könnyű eldolgozni, tartós, szép, matt szín. Elégedett vagyok vele, kedvező ára van, nem fogy gyorsan.

10es arnyalat tulajdonosa vagyok es nekem a szin a termeszetes pirulasomnak felel meg. Pigmentalt a kicsike es marad is hoszu ideig a nap folyaman egy ebelines csettel viszem fel.
Szemhejra is tokeletes

Szemhejra is tokeletes

A 40-es beloved árnyalat van meg nekem. Szerintem fenomális. Nagyon jó az ára, könnyen rétegezhető, szépen el lehet dolgozni és a színe is tökéletes.

Könnyű eldolgozni, tartós és a 010-es árnyalatnak tökéletes színe van.

Könnyű eldolgozni, tartós és a 010-es árnyalatnak tökéletes színe van.

Nagyon szeretem a pirosítókat de ezt még nem próbáltam. Nagyon szép színekben elérhető és iszonyat jó az ára. Szépen lehet vele dolgozni.

Szokásos jó minőségű termék gagyi csomagolásban. A 010-es árnyalatot vettem meg ami szerintem univerzális, természetes szín. Szépen terül, könnyű eldolgozni. Egyedüli bajom vele hogy nem elég tartós.

Nekem a 80-as breezy árnyalatban van meg, nagyon szeretem! Üdévé, élettelivé varázsolja az arcot, a benne lévő csillámok nem emelik ki a bőrhibákat.
Ennyi pénzért szinte ajándék.

Ennyi pénzért szinte ajándék.

Hidratálók: Magnesium Stearate, Aluminum HydroxideEmolliensek: Isocetyl Stearoyl Stearate, Octyldodecyl Stearate, Aluminum Hydroxide
Színezékek: Magnesium Stearate, Aluminum Hydroxide, D&C Red 6 Lake, Red 7 Lake / CI 15850, CI 77491, CI 77499
Tartósítószerek: Phenoxyethanol
Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Keményítőféle, melyet csomósodás elleni (anticaking) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A truthinageing szerint az összetevő képes növelini a fényvédők faktorszámáti (mindössze 5% Aluminum Starch Octenylsuccinate 40%-al növelheti a Titanium Dioxide fényvédő képességét.) Az EWG szerint fő kockázata az összetevőnek, hogy nehéz fémmel és ólommal is szennyezett lehet. A CIR (Cosmetic Ingredient Review) szerint az összetevő használata bizonyos mennyiségi és minőségi előírásokat betartva biztonságos a kozmetikumokban.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)