Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
szanaci
Bőrápoló hatású ásványi alapozó
Természetes hatású, láthatatlan; SPF 15.Természetesen egészséges, ragyogó bőr. Fő hatóanyaga, akár a Nutritious család többi tagjának, a gránártalma. Ecsettel együtt kapható.
Utoljára szerkesztve: 2017.08.23. 19:51 - 2017.05.20. 13:12
Sikerült egy kicsit mellényúlnom és sötétebb színt választani, ezért inkább csak akkor szeretem használni, ha van már egy kis színem, és nincs 30 fok.Az ecsete max. kontúrozáshoz lehet talán jó, porpúderezéshez nem hinném, hogy használható. Kevés fantáziával én csak a nagy púderecsetet tudom elképzelni púderezéshez, amivel viszont tökéletes. A mennyisége sok évre elegendő lesz, alig fogy.A fentiekkel szemben az enyém se nem láthatatlan (l. fent), se nem ragyogó hatású (inkább matt). Persze az is igaz, hogy régen jártam szemészeten...
Utoljára szerkesztve: 2016.07.11. 14:20 - 2016.07.11. 09:48
Én porpúdernek használom, nagyon finom, könnyen terülő termék, nem nehezíti el a sminket, inkább egységesíti. Nem tömíti el a pórusokat, viszont mattítja a bőrt. A saját pamacsát nem kedvelem annyira, külön púderecsettel szoktam felvinni az arcomra. Nagyon sokáig kerestem, mire megtaláltam a megfelelő árnyalatot, és éppen megegyezik az alapozóméval. A fényvédő faktora pedig külön ajándék!