Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Zsazsaci
Gyengéd tartós szem és ajak smink lemosó
2022.05.12. 16:55
Ajándékba kaptam és azóta az egyik kedvenc lemosómmá vált. Nagyon könnyen, pillanatok alatt távolította el a vízálló sminket. Némi olajos érzetet hagy maga után, de egyáltalán nem zavaró. A szempillák lemosása végén nyugtatta a megdörzsölt területet. Kevés is elég belőle, úgyhogy sokáig elég. Ha elfogy mindenképp beszerzek egy újat.
Utoljára szerkesztve: 2014.01.12. 13:28 - 2014.01.12. 13:27
Kétfázisú sminklemosó. Pillanatok alatt szedi le a vízálló sminket. Nem kell dörzsölni, gyömöszölni a pillákat. Nem csípi, homályosítja el az érzékeny szemet sem. Némi olajos érzet marad utána, de nem az a nehézkes, ragacsos, mint néhány kétfázisúnál. Nekem nagyon bevált, szeretem használni. Összetevők miatt 4.