Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Kézkrémek

Estrea Glicerines-Szilikonos Kézápoló Krém

Hozzáadva 2015.07.23.by

psaeve

Szilikonolaj tartalmának köszönhetően  védi a munkavégzés, házimunka, mosogatás okozta kiszáradástól, repedezettségtől a bőrét. Glicerin-tartalma hidratáló - bőrpuhító hatású.

2024.06.12. 20:33

Nevetségesen olcsón, talán 300 ftert vettem egy gyógyszertárban, gondoltam amit ott árulnak, nem lehet nagyon rossz. Hát, semmi extra. Elhasználtam, de nagyon erős "patikaszagu" volt, lassan szívodott be és legalább 2 rétegben kellett felkenni lábszárra hogy nagyjából hidratálja. Kb egy évig használtam. Többet nem veszek, ennél ezerszer jobbak vannak ebben az arkategoriaban. Csak azért kettő , mert mégiscsak el tudtam használni valamire.

2021.05.28. 09:59

Furcsa az illata es darabos a krem. Nem hidratal nagyon jol. Nem hiszem hogy elhasznalom

2020.05.09. 14:10

Tudom, tudom az összetevők listájáért manapság minimum megkövezés jár, de...Én kb. 10 éve ezt a krémet használom(vagy valamelyik elődjét, nem tudom már) a lábamra (sarok/talp) , és soha, ismétlem soha nem kell reszelni,dörzsölni, ráspolyozni, hámlasztani, meg ki tudja még milyen módszerekkel szalonképessé tenni a lábamat. Sarokbőr keményedését csak hírből ismerem és tudom, sokan ölni lennének ezért képesek. Babatalp télen-nyáron, cserébe nem ellazsálva minden áldott este alaposan bekenem, ha úgy érzem, vastag zoknit húzok rá, sőt akár abban is alszok. Nelkem megéri. Nem kérdés az öt csillag. :)