Hidratáló krémek

Etude House Nutrifull Krém Shea Vajjal

Hozzáadva 2015.08.27.by

svivko

Hidratáló krém 5% organikus shea vaj tartalommal

• Intenzív hidratálás, válogatott összetevőkkel.
  • Sűrű, vajszerű textúra.

2016.02.06. 20:24

Éjszakai krémnek használom. Eléggé testes, nekem nem szívódik be könnyen. Kevert bőröm van, de szereti a bőröm éjszakára ezeket a nehéz krémeket. Finom puha lesz reggelre.

2014.03.10. 15:52

A 3 db-os szettet vettem meg, mert a tester krém nagyon tetszett, pedig kombinált bőröm van, de nem csinált pattanásokat és baba-puha lett tőle az arcom:)Mindenképpen csodás, főleg ebben a kiszámíthatatlan, hideg és szeles időben:)

2014.02.08. 09:13

Mintát kaptam, nem szerettem volna kipróbálni, de az itteni jó vélemények miatt muszáj volt :) Sűrű krém, mégis jól kenhető, éjszakára tettem fel, kifejezetten jól esett ez az erősebb hidratálás. Nagyon jól hidratál, annyira megtetszett, hogy megrendeltem egy mini hàrmas csomagban, amiben ez a krém meg még a két tesója is benne van. Egy hét alatt nem okozott pattanásokat.

2014.02.03. 09:01

Igazi téli krém, ajándék a száraz arcbőrnek. Sűrű állagú, jól kenhető. Nyárra kicsit nehéznek érzem, de addig biztosan rendbe teszi az arcom. Bátran ajánlom :)

2014.01.16. 22:00

Osztom svivko véleményét az elejétől a végéig... Alapvetően kombinált bőröm van, t-vonalban inkább zsíros, az orcákon most már normál (régen sivatag száraz volt)... De bejött ez a klassz idő és ezt a búrám is megsínylette... Most átcsaptam normál-száraz verzióba... Hát nem tudom mi a jobb, ha zsíros a bőr vagy ha szahara száraz, de én inkább púderezek, mert a feszülő bőr szerintem borzalmas... Tehát a fűtéstől és hidegtől lidérces bőrömre kellett valami megoldást találnom. Igazából eszembe se jutott volna a márka krémjei között keresgélni, de a primerjükhöz kaptam egy mintát ebből... Először félre is dobtam, de ma reggel adtam neki egy esélyt, mert már a hámlás határán voltam. Felkentem... És fellélegzett az arcom... Most este megint bekentem vele, most pedig megyek az ebayre vadászni... Mert ez a krém jó. Nagyon jó... :)

2013.12.29. 23:25

Pompázatos krém ez. Mit krém?! Arcvaj kérem szépen! Olyan állaga van, mint egy ömlesztett sajtnak. :D Elnézést kolleginák, csak ehhez tudnám hasonlítani.Véleményem szerint a hetedik helyen levő shea vaj tehet róla, de ha nem, már az állag is azt sugallja, hogy egy olyan arckrémmel van dolgunk, amiből bizonyára nem sajnálták ki az anyagot. Ennek ellenére számomra is meglepően jól kenhető, cream to powder jellegű. Nem olyan szárazan, csak olyasmi, mert könnyen oszlatható & beszívódó de emellett hidratál kellőképp, egy finom szilikonos réteget hagyva az arc felszínén. Ennek köszönhetően sminkelni is pöpecül lehet rá, akár arckrémezés után is. Plusz nem kell már primer, hisz a szilikon összetevő tulajdonképpen elbánik a pici ráncokkal, pórusokkal is, rögtön ki is derül, ahogy felvisszük az alapozót/bb-t/akármifedőbizét. A legjobb az egészben, hogy ilyenkor hűvösebb idővel még én is, akinek t-vonalban nagyon zsíros tud lenni a bőre használhatom minden további nélkül! Nem fénylik az arcom tőle, nem érzem, hogy túl sok lenne neki, sőt. Nagyon elégedettnek tűnik. Mert finom puha, egységes, hidratált -kisimult ettől a krémtől. Jó-jó, biztos a szilikon is besegít a "zsír-szinten tartásban", de milyen jól kiokoskodták ezt a cuccot. Nem okozott semmiféle irritációt, a gyulladásokon segített, a sebgyógyulásban is (volt egy csúnya sztrájkoló póruslakóm, de szépen visszavertük a támadást , én és a kencéim:D), és ahogy végignéztem nem találtam komedogén összetevőt a listában, egyedül a squalane kapott egy pontot, de az szerintem minimális. :) Illata enyhe, finom parfümös-szappanos, nőies illat. Felkenés után, ha csak ezt viseljük néha érezni, de félóra elteltével eltűnik az illata. Innentől fogva mindenkinek ajánlom! Ebayről tudjátok megrendelni, jelenlegi árfolyamon az éjszakai maszkkal együtt 4500 Ft (60ml a krém & 20ml a pakolás), mert hogy egyenlőre csak így párban adják. Ó, és szemkrém kiadás is van. Én megszerettem, és ezt is (ahogy például az i+m naturkosmetik mályvás arckrémjét) bátran ajánlom a problémás bőrűeknek. Minnél többet Krémmániázok, annál inkább rájövök, hogy ez az arckrémkenés igazából nagyon pozitív is tud lenni, és ha jót választasz, láthatóan fogja meghálálni a bőröd. :)