Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
brizsitke
Utoljára szerkesztve: 2020.12.19. 15:02 - 2020.12.19. 15:02
Ezt akartam venni, de csak egy zöldes flakonút találtam (ugyanúgy Eveline) Auchanban. Szóval én nagyon elégedett vagyok, eddig karon, hónaljban és bajuszvonalon használtam. Totál lehozott mindent, tökéletesen. Nem csíp, nem fáj, nincs semmi gondom vele. Semmit sem érzek. Csak büdi :D De ez ezzel jár. 5 csillag, örülök, hogy egyszerre 2 csomaggal vettem.
2020.07.07. 19:58
Én még eddig soha életemben nem használtam szőrtelenítő krémet, ez az első, de én ezerszer rosszabbra számítottam. Ár-érték arányban kiváló. Nagyon elnyerte a tetszésem!
2018.05.21. 19:25
Ez az egyik legjobb szőrtelenítő krém, amit használtam. Bikinivonalra, lábra szoktam, kicsit sokat kell kenjek, de nagyon szépen teszi a dolgát. Az illata nekem egy kicsit erős, de el lehet viselni. Egészen biztosan újraveszem.
2018.03.18. 20:15
10 perc alatt eltávolított mindent, amit kellett, iritáció nélkül. Az illata sem olyan durva, mint más, drágább krémeknek. Újravevős.
Utoljára szerkesztve: 2017.11.23. 16:34 - 2017.11.04. 16:58
10 percig hagyom fent mindig, aztán egy rongyal letörlöm az egészet. Az eredmény szinte tökéletes! Én csak hónaljon használom, irritációt egyáltalán nem okoz és még az illata is tetszik. Lábra viszont egyáltalán nem ajánlom, mert oda sokat kell kenni és hamar elfogy az egész.
2017.09.08. 06:49
Lábra és bikinivonalra használtam, viszont lábon nem a leggazdaságosabb, mert elég vastagon kell felkenni, hogy leszedje a szőrt, de ez igazából a többi szőrtelenítő krémnél is így van. Bikinivonalon jó, nem pattogzik ki tőle a bőröm. A szőrnövekedés lassító hatását viszont nem tapasztaltam.