Forever Living Products

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Száraz
Lelőhely:   tanácsadók   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: kawa.kriszta, Módosítva: 2012. június 14.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   tanácsadók
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrtípus:   Száraz

Alkoholmentes bőrfrissítő tonik magas aloe vera és fehér tea tartalmának köszönhetően létfontosságú nedvességpótló anyagokat biztosítva gondoskodik bőre hidratáltságáról.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

hetesiedit

2019. július 10.

Jól tinozál, tisztít és hidratál. Az illata nagyon elit, kellemes. Kár, hogy van benne PEG...

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2019. július 10.

Emme

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2015. november 17.

Szerintem egy nagyon jó kis arctonik,évek óta őt használom és nagyon-nagyon sokáig elég 1 flakon. Azthiszem most végzem ki a harmadikat :D Igaz,hogy amikor elkezdtem használni nem kimondottan az én bőrtípusomnak volt megfelelő,de mára már egy igazi szuper,mindennapi termék nálam. Alkoholmentes,szép, értékes összetevőkkel. Megtisztított arcra ütögető mozdulatokkal viszem fel, majd várok kicsit és mehet rá a TBS aloés krémje. Vattával ha használtam túlságosan pazarlónak éreztem,sokat ivott fel a vatta, úgyhogy inkább kézzel aplikálom. Sokkalta hidrtaáltabb a bőröm ha őt is használom, főleg így a hideg időben és a kis szárzazságtól megjelenő ráncocskák is eltűntek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. november 17.

Jozsef75

Bőrtípus: Zsíros
2012. augusztus 20.

Férfi létemre használom, meg vagyok elégedve vele, frissít és nem annyira zsíros a bőröm.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. augusztus 20.

bandita

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. június 14.

Az FLP Sonya bőrápolási családból ő hagyta a legkevesebb emléket nálam. Ez nyilván annak köszönhető, hogy feleslegesnek éreztem használni. A márka krémes lemosóját követően nem éreztem lényegi különbséget a használat és a "nem használat" között, egy idő után aztán végleg elhagytam, mivel éreztem, hogy nélküle is tökéletes a lemosó tej, vízzel leöblítve.
Ezt leszámítva kiemelkedően jó tonikként értékelem, ha valaki elengedhetetlen mozzanatként éli meg a tonizálás fázisát az arcápolás során, szeretni fogja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2012. június 14.

Antioxidánsok: Beta-Glucan, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract
Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel, Beta-Glucan, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Allantoin
Hidratálók: Glycerin, Methyl Gluceth-20, Sorbitol, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Caprylyl Glycol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Aloe vera gél. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

Glycerin h 0 0

Kukorica cukorból származó hidratáló, vízmegkötő összetevő. A bőrön alkalmazva selymes és lágy érzetet nyújt, és ellentétben a legtöbb más vízmegkötő összetevővel nem ragacsos.

Sorbitol h 1 1

Az élelmiszeriparban cukorpótlóként használt (édes ízű) anyag. A kozmetikumokban vízmegkötő és sűrítő anyagként használatos.

hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.

A tejsav nátrium sója, melyet hidratáló és ph szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A kozmetikumokon kívül élelmiszerekben is találkozhatunk vele E325 néven, ahol gombaellenes hatása miatt húskészítmények szavatosságának a meghosszabítására használják.

Az élesztőből is kivonható cukor féle, aminek némi antioxidáns tulajdonsága és erős gyulladáscsökkentő hatása is van. (forrás)

A kínai teacserje minimálisan feldolgozott, csak szárított (fehér tea) levelének a kivonata. Zöld társához hasonlóan kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő.

Uborkakivonat. Paula Begoun szerint a közhiedelemmel ellentétben az uborkakivonatnak nincs nyugtató, gyulladáscsökkentő hatása, Leslie Baumann The Skin Type Solution című könyvében azonban a gyulladáscsökkentő, érzékeny bőrre javasolt összetevők között említi. A nyugtató hatás mellett az uborkában található lutein nevű anyag  talán csökkenti a bőr melanintermelését (melanogenesis), így a pigmentfoltok elleni harcban is hatásos lehet. Továbbá in vitro (azaz kémcsőben végzett) kutatások szerint az ubokában található összetevők segíthetnek a bőrt megvédeni a karcinogén (rákot okozó) összetevők ellen.

Gyulladáscsökkentő, nyugtató, puhító és bőrvédő hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.

Többfunkciós segédanyag, amely több mindenre is képes a bőrápoló termékekben: puha és kellemes tapintást kölcsönözhet a formulának, hidratáló és bőrpuhító hatású, oldószere lehet néhány más összetevőnek, valamint segíthet a pigmentek egyenletesebb eloszlatásában a sminktermékekben. Ezen túl gomba- és baktériumellenes hatása révén fokozhatja a tartósítószerek antimikrobiális hatását is.

Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló)  hatását.

Szilárd, sárgás anyag, aminek  antioxidáns és antibakteriális hatása is van.  A gyakorlatban tartósítószerként használt más tartósítószerekkel kombinálva (forrás).

Ricinusolajból és polyethylene glycolból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer. Leggyakrabban illatanyagok oldására használják vízbázisú formulákhoz.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).