Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Kunkom
Balzsam aláb repedéseire glycerinnel és 25% ureával
A berepedezett sarkokat 3 nap alatt redukálja. Érezhető hatás az 1. naptól.
2022.09.03. 21:01
Csatlakozom az előttem szólókhoz, valóban az utolsó 5 összetevő már nincs az új változatban (köszi Rossmann!), illetve tényleg nagyon látványos a hatása, pláne zoknival, éjszakára. Már 1-2 használat is szembetűnő változást hoz. Pedikűröshöz jártam, de mivel a gél lakkot már magam csinálom, gondoltam megpróbálkozom a többivel is egyedül - és milyen jól tettem! Nem durva, de hamar jelentkező bőrkeményedésem szokott lenni, ugyan a Wilkinson gyanújával, de Fusswohl pengével (kompatibilis) dolgoztam, illetve habkövet használtam még. Az eredmény jobb lett, mint a pedikűrösnél! Nagyon boldog vagyok, havi szinten legalább 7 ezer Ft-ot plusz útiköltséget megspórolok, mindezt egyszeri összesen 4 ezer Ft-ból, és mindenki azt hiszi drága szakemberhez járok:) szó szerint babapopsi puhaság. A gyaluhoz valóban kell óvatosság, de nagyon biztonságos a kialakítása ezeknek, csak inkább legyen vele az ember először óvatos:) ez a krém pedig fantasztikusan fenntatja ezt az állapotot, ha lehetne 10 csillagot adnék.
2020.07.19. 13:28
Az összetevők végén lévő illatanyagok már nincsenek benne a legújabb változatban, a csomagolás is kicsit más. Az előző véleményeket átfutva meglepetten szembesültem vele hogy valamikor még jó illata volt :D Elég durva, ammóniára emlékeztető szaga van, viszont nagyon hatásos! 2-3 használat alatt fel lehet vele zárkózni a szandálos időkre, megjegyzem nekem csak hajszálvékony repedéseim vannak, a sarkamon és a nagylábujjamon viszont van bőrkeményedés rendesen. A kezemnek is nagyon jót tesz, tehát 2 in 1 terméknek is mondható. Négy és fél lenne a reális, de felfelé kerekítek mert 700 forint körül volt. Hámlaszt, ezért nem ajánlom cukorbetegeknek mert egyszer túlzásba vittem a reszelőzést és baromira csípett.
2019.12.03. 08:23
Nagyon kellemes illatú, gazdag állagú lábkrém, viszonylag gyorsan felszívódik. Egy pici réteget hagy ugyan, de az ilyen testesebb állagú krémeket hidegebb időben használom, így zoknit húzok rá, és így nem számít. Csodásan ápol, nagyon meg voltam vele elégedve.
2018.10.29. 16:01
Picit drága volt és csak 3 nap után éreztem a hatását, de nagyon jól beválik, a könyökömre is ezt kenem, más nem is rakja rendbe.
2018.10.28. 13:55
Könnyen beszívódik, kb fél óra :) De érdemes kivárni, vagy zoknit húzni, tényleg hatásos végre vmi!!
2018.01.21. 14:41
Szerintem ez egy nagyon szuper labkrem. A gyaluval együtt alkalmaztam a száraz sarkamra és már egy használat után éreztem a hatását. A bőröm nagyon hálásan szippantotta be ezt a krémet. Azóta már ötször bekentem mindig este, zoknit huzok ra, igy megyek aludni. Az eredményem pihepuha sarkak, lábak.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.