Hajápolók

Garnier Fructis Vitamin Strength Balzsam

3.7
Hozzáadva 2022.07.04.by

helgailles

"Fedezd fel ezt a vitaminokkal gazdagított termékcsaládot a tövektől a végekig erősebb hajért, a töredezés miatti hajhullás csökkentéséért. Balzsamunkat az összetevők szuperduója gazdagítja: egy természetes eredetű szupergyümölcs és hatékony, tudományos hatóanyagok.Vérnaranccsal: egy vitaminokban koncentrált gyümölccsel gazdagított formula, a hajrostok erősítéséért, Multivitaminos hatóanyag-kombináció, C-vitamin-származék és biotin, a haj gyökerektől a végekig történő erősítéséért."

Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2024.12.02. 18:30 - 2024.12.02. 14:10

Láttam egy TikTokot, ami miatt megvettem ezt a balzsamot. A videóban egy nő olyan balzsamot keresett, amely hasonlít a hajfestékekhez járókhoz, és rájött, hogy az Amodimethicone összetevő a kulcs, ami ebben a drogériás balzsamban megtalálható, ezért én is kipróbáltam. Elégedett vagyok az eredménnyel: kellemes az illata, a hajam puha és könnyen kezelhető lett, és valóban hasonló hatást ad, mint a hajfestékekhez járó kis balzsamminták. Bár nem csodaszer, de jó választás azoknak, akik hasonló hatású balzsamot keresnek. (Nekem egyébként festett fekete, dús, göndör hajam van.)

2024.07.08. 17:06

Kellemes illat, az én hajamon max. kifésülésre jó. (vékony szálú, száraz hajvég, hajtőnél könnyen zsirosodó)Szárítja a szérummal és samponnal együtt is használva.Nem lettünk barátok.

2024.05.04. 14:40

Kellemes az illata, puha lesz a hajvégem tőle. Az egész hajra viszont nem jó, mert könnyen zsírosodik.

2023.11.28. 17:11

Kellemes illatú, átlagos hidratáló hatású könnyed állagú balzsam.

2023.11.08. 20:37

Nagyon rossz, a samponjával együtt. A hajam száraz sprőd szénakazal tőlük.

2023.11.04. 14:20

Volt már ennél jobb balzsamom is nekem az illata nem nagy extra pedig mindenki azt dícséri. Puhítja a hajamat és alig nehezíti el. Árban is megfelelő és könnyebb utána kifésülni a hajat. Csodaszernek nem nevezném, de egynek nagyon jo.