Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hajápolók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Fructis Vitamin & Strength Szérum

Hozzáadva 2022.04.21.by

d.anett89

• teljes hosszban táplálja a hajszálakat
  • behatol a hajkéregbe és erősíti azt
  • helyreállítja a haj természetes fényét
Vásárold meg külső partnereinktől.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 00:08 - 2024.12.29. 08:48

Én nem érzem, hogy bármit csinálna azon kívül, hogy jó illata van. Október eleje óta használom ezt is meg a 10 az 1ben bennehagyós hajpakolókrém testvérét, és ugyanúgy szálkás a hajam, mint nyáron.

2024.12.15. 18:16

Nekem nagyon bevált! Nagyon sok babahajam van tőle, minden hajmosás után, szárítás előtt szoktam a fejbőrbe masszírozni, illetve hajmosás előtt két nappal pedig reggel este is használom. Az illata is szuper. Én biztosan újra veszem.

2024.07.08. 17:04

Könnyen zsirosodó, vékony szálú, száraz végű hajam egy időben kedvelte, utána valami történt.. szárított, szálkásított.. Soha többet...

2024.05.19. 07:55

Nekem nagyon bevált! Nagyon sok babahajam nőtt tőle, minden hajmosás után, szárítás előtt szoktam a fejbőrbe masszírozni. Újravevős! 😍

2024.05.11. 17:25

Kb. 2 hónapja vettem. Hajmosás és szárítás között szoktam használni, de semmi változást nem látok. Az illata nagyon jó, de egy óránál többet nem érződik az sem. Nekem ez egy pénzkidobás, és sajnos nem tudom ajánlani, a Revoxos hajszérumok jobban megérik

Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 00:08 - 2024.04.19. 14:10

Kétszer használtam: az egyébként egészséges fejbőröm most iszonyatos viszketésbe kezdett, és plakkokban válik le a fejbőröm. A hajápolásomban más nem változott, így kénytelen vagyok őt hibáztatni. Finom az illata, de nálam ez egyetlen csillagot sem ér. Szeretem a Garnier termékeket, de ez most egy no go sajnos.

Piactér

Több mutatása