Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Micellás lemosók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Pure 3in1 Micellás Víz

4.1
Hozzáadva 2020.07.16.

Hatékonyan tisztítja és ápolja a problémás bőrt a Garnier Pure 3 az 1-ben micellás víz. Különösen a vegyes és zsíros, érzékeny bőrre lett kifejlesztve. Egyszerűen távolítja el a sminket, és a szennyeződéseket, kíméletes összetételének köszönhetően pedig az ajkakra és a szemre is használható.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.06. 17:29

Széppé teszi a bőröm. A szemem csípi és ha erősen dörzsölöm a bőröm akkor azt is. De ezt szoktam mindig újravenni. Szeretem nagyon.

2023.06.27. 09:07

Évekkel ezelőtt nagyon bevált, szerettem használni, mert pik-pak rendbetette a bőrömet. Az elmúlt időszakban viszont nem vált be, inkább szárította az arcom és végül csillogóvá tette. Hiába, az ember bőre folyamatosan változik!

2023.03.08. 20:36

Nagyon jól tisztít és nem zsíros a bőröm utánna. Minden este és reggel használom! Nagyon szeretem

2022.12.21. 19:09

Nekem nagyjából annyira vált be, mint a rózsaszín változata. Nem csípi a bőröm, jó használni, nagyjából leszedi a sminket, de az erős, folyékony rúzsaimmal nem bír el. Csak akkor használom, ha rúzst nem teszek fel.Inkább a narancssárga, kétfázisút veszem ezentúl, az tökéletesen bevált.

2022.10.14. 00:31

Nem jött be, csípte a szemem, szárította a bőröm és a szempillaspirállal is meggyűlt a baja. Nem veszem újra.

2022.08.24. 13:24

Egyik legjobb arctisztító víz. Maradéktalanul eltávolítja a sminket és nem irritálja a szemet. Nekem az egyik kedvencem!