Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Pure Hautklar 2in1 Arctisztító és Sminklemosó

4.4
Hozzáadva 2020.02.03.by

terke29

Egy smink eltávolítására, illetve a szem és az arc átfogó tisztítására képes bőrápoló. Antibakteriális szalicilsav küzd a kombinált bőr-és zsíros bőr problémáival. A bőrgyógyász és szemész által tesztelt formula illatanyag mentes, különösen gyengéd a bőrhöz.

2018.04.08. 06:27

Nagyon jó, tényleg használ a pattanások ellen, azonban nagyon óvatosan kell bánni vele. Nem szabad túl sokat nyomni, csak egy borsószemnyit (de tényleg!) mert még az én zsírosba hajló kombinált arcomat is annyira szárította, hogy pikkelyekben vált le róla a bőr, amikor többet használtam (napi kétszer, normális adagot). Így azóta átálltam arra, hogy amikor vészhelyzet van, megmosom egy borsószemnyi adaggal az arcom, azon kívül nem használom, mert túlságosan szárít, de a pattanások ellen hatásos!

2018.01.07. 14:22

Véletlenül találtam meg otthon, régebben vettem, de elfogyott a szokásos sminklemosóm, így vészmegoldásként vettem be. Jó tisztítás végez és nem is szárít. Kellemesen csalódtam benne.

2017.10.15. 20:33

Honapok ota hasznalom es teljesen elegedett vagyok vele. Esti furdes/zuhanyzas kozben hasznalom, arctisztitas elso lepesekent es szinte teljesen eltavolitja a sminkemet. Szep az INCI-je is, har az 5*!

2017.05.22. 18:57

Előtte a La Roche Posay Effaclar lemosojat használtam, de az szárított a az arcom, bár semmi pattanás nem volt rajtam. Ez szintén eltüntette a pattanásokat, és nem szaritotta a bőröm. Az arcom olajossagat nem tudta csökkenteni, de mivel nem szárítja az arcom, nem zavar, hogy napjában többször is arcot mosok vele.

2017.02.12. 11:15

micsoda meglepetés a márkától :O álmomban sem gondoltam volna, hogy tinikorom után is lesz még garnieres arctisztítóm... :D a müllerben egyébként még hozzá lehet jutni. semmi illat és minimális habzás, én arctisztító készülékkel használom úgy nagyon jól teszi a dolgát. :) jól tisztít bár én minden arctisztítást micellás lemosóval kezdek ezért ez nem mérvadó. szerintem arctisztító készülékkel szuper kombó!

2017.01.30. 12:06

Nagyon jó termék! Ez a sminklemosásom alapja, ennél jobban eddig semmi nem távolította el a spirálomat. A micellás vízével ezt követően még átmosom az arcomat, a 2 együtt tökéletesen eltávolít minden szennyeződést. Nem pattanásos a bőröm, de ha néha előbukkan egy-egy, akkor ez a 2 termék felveszi velük a harcot. Sokkal hamarabb meggyógyulnak a gyulladások, illetve megelőzi a pattanások kialakulását is.