Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Egy könnyed, frissítő gélkrém, amely 5% hidratáló Glicerint és 1% bőrvédő Ectoint tartalmaz. Hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt az olyan környezeti ártalmaktól, mint a stressz, a légszennyezés, az oxidatív stressz, a kék és a látható fény. Segít a bőrt puhábbá, teltebbé és egészségesebbé tenni. Kímélő formulája különösen szuper problémás bőrre, pl. pattanások vagy gomba okozta bőrproblémák (Malassezia folliculitis, szeborreás dermatitisz) esetén. Gyorsan beszívódó formula. 100%-ban illat-és színezékmentes.
2025.04.11. 17:03
Nagyon könnyed állagú, könnyű eloszlatni, gyorsan beszívódik, kifejezetten jó érzés használni.
2025.04.03. 21:18
ajándékba kaptam, extrém brutál zsíros bőrömre télen is tökéletes volt, nem pattogtam ki tőle, pedig féltem nagyon, sajnos hajlamos vagyok rá. nyárra sok lesz (mint kb minden), de keveset használva jó lesz.
2025.03.31. 04:41
Finom, könnyed állaga van, nem csodálom, hogy hiányzik a polcokról. Hamar beszívódik és jól lehet kombinálni a Happier Barrier társával. Jó, hogy nincsen számomra erős illata. Tavaszra tökéletes választás, nyáron meglátom, mennyire izzadok tőle.
2025.03.27. 16:39
Nagyon szeretem kellemes textúrája nincsen kellemetlen szaga/illata imádja a bőröm
2025.03.14. 19:11
Már nem is számolom, hányadik tubussal vásárolom újra. Nagyon szeretem a semleges illatát, az állatát, hogy könnyedén eloszlatható és szépen be is issza a bőröm. Nem nehezíti el a bőrömet, nem tömíti el a pórusaimat, és még gyulladt pattanásokat sem generál. Ráadásul irritálni sem irritál, noha érzem, hogy télen azért ennél gazdagabb krémet is elbírna a bőröm.
2025.03.07. 06:19
Szépen eloszlatható, gyorsan beszívódó krém, nem okozott pattanásokat/mitesszereket. Nekem a hidratálása kicsit kevés, de nyáron a nagy melegben még jó lehet.