Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Gyengéd, mégis alaposan tisztító jelly lemosó, ami tökéletesen eltávolítja a (nem-vízálló) sminket és a szennyeződéseket, miközben kíméli a bőrödet, nem szárítja ki azt, és nem csípi a szemet sem.
2025.04.13. 02:53
Nagyon sokszor vettem már ezt a lemosót. Néha elcsábulok egy-egy drágább márka miatt, de mindig visszatérek ehhez a márkához. Mindent tud, ami egy arctisztítóval szemben elvárás.
2025.04.05. 15:26
Egy jó ideje használom már többször is újravettem és jó de a baleas jobb árérték arányban szóval az lesz a következő.
2025.03.26. 20:06
Már nem először vásároltam meg, és valószínűleg ki is fogok mellette tartani. Nem csípi a szemet, nagyon sokáig elég, és még az ára is igen kedvező. Alaposan tisztít, nem szárít.
2025.03.19. 13:12
Jól tisztít, nagyon bejött. Szerintem amugy teljesen ugyanaz mint a balea arctisztító gélje. Nem volt különbség bennük nálam. Rosszat nem tett a bőrömmel, megfelelt
2025.03.17. 12:42
Teszi a dolgát, de különösebb változást nem vettem észre más hasonló árkategóriás termékkel összehasonlítva.