Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Könnyed, lágy gélszérum, nagy mennyiségű Beta-Glucannal és a "cica"-ként ismert Madecassoside-dal, ami segít nyugtatni, regenerálni és hidratálni a bőrt.
2025.04.24. 06:06
Egyszerűen imádja a bőröm, nagyon sok szérum van itthon, de hogyha igazán segítségre van szükség, akkor mindig ehhez nyúlok. már többször újravettem, gyönyörűen nyugtat és szépen ápolja a pattanásos bőrömet
Utoljára szerkesztve: 2025.04.15. 16:39 - 2025.04.12. 23:22
Nem is értem, miért nem írtam még véleményt erről a szérumról, pedig már legalább 4 üveggel elhasználtam belőle. Szépen nyugtatja a gyulladást és csökkenti a pirosságot. Hamar beissza a bőröm. Egyik kedvenc szérumom.
Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 19:02 - 2025.04.06. 09:19
Az egész napos sminkviselés és az azt követő tisztítgatások után remek szérum bőrnyugtatásra és regenerálásra. Számomra az esti rutin részeként szuperált jobban. Szereti a bőröm, sose voltak belőle gondok. Könnyen beszívódik.
2025.03.26. 16:29
Kedvenc szérum, pirosságot nagyon szépen csökkenti, állaga is jó, szépen beszívódik
2025.03.23. 20:47
Igazi jolly joker itthon. Mindenféle kiütésre, bőrhibára, borotválkozás után, vagy csak szimplán bőrnyugtatásra használja az egész család. Nálunk alapdarab, napi használatban van 😍
2025.03.02. 10:02
A hidegtől, irritáló poros levegőtől erőteljesen vörösödtem, gyulladt kis sebek jelentek meg az arcomon. Ezen a problémán abszolút segített, érezhetően erősödött a bőröm védőrétege, hidratáltabb, puhább lett az arcom. Pluszban még el is mulasztotta az orrom hámlását, amire nem számítottam.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.