Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Dm, online

Geek & Gorgeous 101 Stress Less

4.3
Hozzáadva 2023.10.05.

Könnyed, lágy gélszérum, nagy mennyiségű Beta-Glucannal és a "cica"-ként ismert Madecassoside-dal, ami segít nyugtatni, regenerálni és hidratálni a bőrt.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.04.24. 06:06

Egyszerűen imádja a bőröm, nagyon sok szérum van itthon, de hogyha igazán segítségre van szükség, akkor mindig ehhez nyúlok. már többször újravettem, gyönyörűen nyugtat és szépen ápolja a pattanásos bőrömet

Utoljára szerkesztve: 2025.04.15. 16:39 - 2025.04.12. 23:22

Nem is értem, miért nem írtam még véleményt erről a szérumról, pedig már legalább 4 üveggel elhasználtam belőle. Szépen nyugtatja a gyulladást és csökkenti a pirosságot. Hamar beissza a bőröm. Egyik kedvenc szérumom.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 19:02 - 2025.04.06. 09:19

Az egész napos sminkviselés és az azt követő tisztítgatások után remek szérum bőrnyugtatásra és regenerálásra. Számomra az esti rutin részeként szuperált jobban. Szereti a bőröm, sose voltak belőle gondok. Könnyen beszívódik.

2025.03.26. 16:29

Kedvenc szérum, pirosságot nagyon szépen csökkenti, állaga is jó, szépen beszívódik

2025.03.23. 20:47

Igazi jolly joker itthon. Mindenféle kiütésre, bőrhibára, borotválkozás után, vagy csak szimplán bőrnyugtatásra használja az egész család. Nálunk alapdarab, napi használatban van 😍

2025.03.02. 10:02

A hidegtől, irritáló poros levegőtől erőteljesen vörösödtem, gyulladt kis sebek jelentek meg az arcomon. Ezen a problémán abszolút segített, érezhetően erősödött a bőröm védőrétege, hidratáltabb, puhább lett az arcom. Pluszban még el is mulasztotta az orrom hámlását, amire nem számítottam.

Piactér

Több mutatása