Gerovital Plant Antibakteriális Arctisztító Gél
Ár: | 1279 Ft | Kategória: | Lemosók, Tonikok | |||
Kiszerelés: | 200 ml | Bőrtípus: | Zsíros | |||
Lelőhely: | DM, Auchan | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: csojte_billa, Módosítva: 2011. május 3.
Kiszerelés: | 200 ml | |
Lelőhely: | DM, Auchan | |
Kategória: | Lemosók, Tonikok | |
Bőrtípus: | Zsíros | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Gyengéden és hatékonyan tisztítja az arcbőrt. A bőr kiszárítása nélkül távolítja el a szennyeződéseket és az esetleges faggyút. Klinikailag biztosított 83%-os hatákonyság az aknéval szemben.
A tejsav biztosítja a bőr normál flórájának és pH-jának a normál szinten tartását, míg a 3 növénykivonat (bab, borostyán és bazsalikom) hatékony fertőtlenítő, antibakteriális szerek.
Reggeli és esti használatával szabályozott a bőr faggyútermelése, biztosított a kórokozokkal szembeni védelm, a bőr hidratált és egészséges lesz.
Water / Aqua
i
Methylchloroisothiazolinone
Methylisothiazolinone
ta
Nem nagyon tisztít, nem lett tőle kevesebb pattanásom. Egy ideig puha volt tőle az arcom, utána már az a hatás is elmúlt.

Csupán egy pár alkalommal használtam A nővérem és a húgom sokáig ezt használta. Ők szerették és a tisztává tette az arcukat, de egy idő után hozzá is szokott a bőrük, s így már nem volt látható a hatása. Az én bőrtípusomhoz nem volt megfelelő.

CSODA :D Napokon belul gyonyoru arcot varazsol, neha tusfurdonek is hasznalom a hatamra, en csak ajanlani tudom (egy kicsit szraritja a bort)

12 éven keresztül szenvedtem a pattanásos bőröm miatt (mindent kipróbáltam a normális keretek között.. voltam bőrgyógyászhoz s szedtem mindenféle szert, amik végeredményben nem váltak be), de mióta ezt a lemosót és a hozza járó krémet használom eltűntek.. ez nem azt jelenti, hogy soha egy sem jelenik meg, de már mondhatom, hogy mások észre sem veszik. Imádom az illatát és az érzést, amit maga után hagy bőrömön minden lemosás után. Csak dicsérni tudom és ajánlani bárkinek :)

Az adagolója nem működik nekem se , de ez a termèk minősègét nem befojàsolja. Vègre egy lemosó ami nem csípi a szemem :).. szèpen tisztít ès olyan selymes èrzèst ad nekem :) szeretem, nagyon jó lemosó, de nem egy csodaszer. 4 csillagot megèrdemli.

Szerencsére én abba a 83%-ba tartozom,akinek bevált, méghozzá nagyon.

Szerencsére én abba a 83%-ba tartozom,akinek bevált, méghozzá nagyon.

7 pattanásmentes év után sajnos engem is utolért a végzet, méghozzá hihetetlenül gyulladt formában, ami szerencsére csak a bal arcpofámat terhelte. Mivel nekem nem kifejezetten a bőrömmel volt a gond, hanem más egészségügyi problémákat jelzett a bőröm (ezért volt csak egy viszonylag kis felületre kiterjedve, akinek hasonló problémája van nézzen meg egy arctérképet, nekem a hormonbetegségem és a lisztérzékenységem derült ki ily módon), így ez a termék nem tudta eltüntetni a pattanásaimat, viszont a többi ilyen termékhez képest nem szárította ki annyira a bőröm, amit nagyra értékeltem.

Sajnos nekem nem vált be. Pár nap után apró pattanások jelentek meg a homlokomon.

Nagyon jol tisztit! Az arclemosokat ugy szoktam ellenorizni, hogy hasznalat utan megtorlom az arcomat egy kekszeszes vattakoronggal. Ha a korong mocskos lesz, akkor a szer nem tisztit ugy ahogy kellene. Ez esetben a vattakorong makulatlan volt! Es az arckremmel egyutti hasznalat utan megszabadultam az pattanasproblemamtol. Nagyon jok, tiszta szivbol ajanlom!

Az illata tetszet , sot meg a pumpa fejjel sem volt gondom (meg ) . Egyebkent ma hasznaltam eloszor ,elege tetszik a hatasa vagy is olyan jo kis puha lett tole az arcom,es kellemes hidratalt erzetem is van tole, meg nem szeretnem el kiabalni. Meg updatelek... :)

Hidratálók: Glycerin, Propylene Glycol, Lactic AcidKémiai hámlasztók: Lactic Acid
Emulgeálószerek: Cocamidopropyl Betaine, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Tisztítószerek: Cocamidopropyl Betaine, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil
Illatanyagok: Ocimum Basilicum (Sweet Basil) Extract, Parfum/Fragrance
Tartósítószerek: Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone
Közepes erősségű felületaktív anyag és tisztítószer, ami samponok és kézmosószerek gyakori összetevője. Kozmetikumokban emulgeáló és sürítőanyagként használatos.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.
Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.
Egy bazsalikum féle kivonata. Jellegzetes illata gazdag illóolaj tartalmának tulajdonítható. Az EWG a növényt bőrkondícionáló összetevőnek és illatanyagnak kategorizálja.
Borostyán kivonat. A CosIng hivatalos besorolása szerint baktérium ellenes, szövetösszehúzó, tonizáló, bőrkondícionáló és bőrnyugtató összetevő. A Dermaxime szerint a borostyán élénkíti a vérkeringést, tonizálja és feszesíti a bőrt, valamint segíti a méreganyagok távozását. Ezen tulajdonságai miatt sokszor találkozhatunk az összetevővel cellulitisz elleni krémekben. Paula Begoun összességében mint kerülendő összetevőt jellemzi a borostyánkivonatot, mivel irritációt okozhat, különösen, ha a használója allergiás, asztmás vagy atópiás dermatitisben szenved.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.
Ricinusolajból előállított felületaktív anyag és emulgeálószer.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak. Főleg gombák ellen hat. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Potassium Sorbate) használják.
Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak. Az AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő. Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint kelátképző hatású összetevő, vagyis a kozmetikumban a víz révén megtalálható fémionokkal (elsősorban ásványi anyagokkal) képes reakcióba lépni, ami elősegíti, hogy a krém megőrizze az állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Methylisothiazolinone-nal kombinálva Kathone CG márkanév alatt kapható tartósítószer kombináció, melyet a 70-es években vezettek be. Gyakran okoz bőrirritációt, aminek révén ma már leginkább csak lemosható termékekben használják.
Egy viszonylag irritáló hatású tartósítószer, melyet ma már leginkább csak lemosható termékekben használnak.