„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
rose
Arcra és teljes testfelületre egyaránt használható. Víztaszító összetétele biztosítja, hogy izzadáskor, fürdéskor is a bőrön marad.
Utoljára szerkesztve: 2019.06.12. 00:29 - 2019.06.09. 09:18
amindenit... egy alkoholmentes 50-es fényvédő, ami tökéletes smink alá (eskü könnyebb, mint az éjszakai krémem - majdnem a nappalinál is), és a szomszéd kisboltban kapni? ráadásul ilyen áron? nagyon remélem, hogy elég lesz a földközi tengernél is...amúgy a parfümnek, meg a mineral oil-nak annyira nem örülök. de az illata nem zavaró, a paraffin meg nem szokott annyira gondot okozni, ha nem használom mindennap. meg aztán úgysem fogok mindennap sminkelni a nyáron, ezt meg csak a smink alá való fényvédőnek vettem. hamar beszívódik, olyan selymes-matt hatása van, egy picit érzem a bőrömön de nem fullasztóan. még akár primernek is elmegy... de hogy hosszútávon milyen lesz, arról majd csak később tudok nyilatkozni. egyelőre elégedett vagyok vele.up: hál'istennek a fórumért... ezek szerint mindkét fényvédő összetevője fotoinstabil. az így nem kóser, de nagyon nem... talán megpróbálom összekeverni a sundance anti-pollution 50-essel, de csakis irodás napokon...
2018.08.26. 06:13
Ugyan nekem a 30-as faktorú van meg ebből a márkából, de szerintem hatásra nem sokat különböznek. Testes kis krém, ennek ellenére hamar beszívódik. Az én extra fehér bőrömet jól védte a naptól.
2017.11.04. 18:54
Vegyesek az érzelmeim ezzel a termékkel kapcsolatban: az összetevőivel nem vagyok maradéktalanul elégedett, de miután egyszerűen nem találtam olyan alkohol- és illatmentes 50-es fényvédőt, ami ne folyt volna le az arcomról, megvettem ezt. Az állaga nyárra tökéletes, szó szerint beszippantja a bőröm, és egy álom volt rá sminkelni, a 40 fokos hőségben is szupertartós volt vele az alapozóm. Egyszer aztán elkezdett kukacosodni, morzsálódni az arcomon, ekkor félretettem. A téli hónapokban primerként használom az orromon és az államon, ahol a legkönnyebben lekopik az alapozó, erre nagyon szuper. Összességében van még mit javítani rajta, de ezért az árért elégedett vagyok vele.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.