Sminkek szájra

1 vélemény
Hozzáadva 2015.08.22.by

Dorotien

5 x 1,4 g

Kisebb méretű rúzs, 5 árnyalatban egy csomagban.

2014.03.22. 14:29

Azoknak ajánlom ezt a kis csomagot, akik eddig nem nagyon használtak rúzst, így hasznos lehet egyszerre több színhez jutányos áron hozzájutni (1290 ft). A színek nem rosszak, de lehetett volna jobb árnyaltokat is készíteni. A legvilágosabb szájon, legalábbis nekem, nagyon gázul néz ki, halványlilás, természetellenes, maximum a többi szín alá fogom használni, mert felélénkíti a többit. A 2. árnyalat a kedvencem, kellemesen erős színe van, jól pigmentált, és nem ül a barázdákba, viszonylag tartós is. A középső szín még elmegy hétköznapokra, azonban kicsit rosszabb a textúrája, nagyon beleül a száj barázdáiba, és kiemeli azokat. A 4. szín elég élénk, én ezt szerintem csak bulikba, fesztiválokra fogom használni. A piros rúzsokat nem szeretem, talán amiatt, mert néptáncra mindig ilyet kell használni, ezért én mumusként gondolok rájuk. Azonban ez az árnyalat nagyon tetszik, mert kicsit meggypirosos, nem az a műanyag-piros, úgyhogy ezentúl lehet már egy fokkal szívesebben fogom kenni a fellépésekre. 4 csillag, főleg a legvilágosabb szín használhatatlansága miatt.