Szappanok

Hozzáadva 2016.06.17.by

wishes

100 g

Száraz és érzékeny bőrtípusra

A Holt-tengeri iszap ásványi anyagai és a bőrkondicionáló sheavaj, energiával és nedvességgel töltik fel a bőrödet. Az öko kecsketej proteinekben, telítetlen zsírsavakban, A- és B-vitaminokban, ásványi sókban és nyomelemekben gazdag, így a legszárazabb bőrrel is felveszi a harcot. A hozzáadott rózsaszín agyag pedig nyugtatja az irritált bőrt.

A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól, parabénektől mentes. Nem tartalmaz tartósítószert.

1 590 Ft-tól

2016.06.21. 13:59

Nálam most fogyott el és imádtam! Nagyon puha lett tőle a bőröm, nem szárított és az illata is nagyon finom! A páromnak is tetszett, ő is előszeretettel fürdött vele, pedig nem szereti a szappanokat. azt mondta: Ez más, mint a többi! Egyetértek!

2016.02.01. 18:31

Engem egyáltalán nem szárít, sőt, nem is kell a használata után testápló, érezni, hogy a shea vaj puhítja a bőrt! Nagyon szeretem, ahogyan eddig a többi Happy Skin termékben sem, a szappanokban sem csalódtam. 5 csillagot érdemel!

2014.10.25. 18:17

Az eddgi próbált Happy Skin szappanok közül ennek van egy kis illata, ami nagyon fincsi, de nem marad meg a bőrön :-( Testápoló használata nem hagyható el kiegészítésként, pedig azt írják, hogy rengeteg természetes bőrápolóanyag van benne. Lehet, de engem akkor is szárít, pegdg nincs is száraz bőröm. És drága!! Ezen tulajdonságok miatt 3 csillag.