Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Müller, bioboltok, online

HappySkin Dioné Ananászos-Málnás Gyümölcsmaszk

3.7
Hozzáadva 2018.07.23.by

lillacstoth

50 g

Ezt a terméket elsősorban fiatal nőknek ajánlják, ám érzékeny bőrre is kiváló. Ananász gyümölcsport, málna gyümölcsport, továbbá kaolint is tartalmaz.

A málna és az ananász is gazdag A- és C-vitaminban, valamint ásványi sókban és nyomelemekben.

Kiegyensúlyozottan hat a kombinált bőr eltérő területeire, összehúzza a tág pórusokat. Az ananászban található bromelain fehérjebontó enzim, a legkíméletesebb módon távolítja el az elhalt hámsejteket. Az alkalmazását követően a bőr üdébbé válik és érezhetően simább tapintású lesz.

A termék mesterséges színezéktől, mesterséges illatanyagtól, parabénektől mentes. Nem tartalmaz tartósítószert.

2019.03.14. 12:28

Arcradírozás után szoktam használni. Nagyon szeretem az illatát és nagyon ötletes, hogy magamnak kell kikeverni. A zsírosabb foltokat szépen mattítja, de egyáltalán nem szárít! Kisimult arcbőr az eredménye. :) Nekem nagyon sokáig elég lesz, ezért egyáltalán nem drágállom.

2018.10.30. 14:18

Ezt az arcpakolást leginkább azért vásároltam meg, mert tetszett, hogy magamnak kell kikeverni.Eddig nem csalódtam márka termékeiben, az arcpakolás tesztelése után sem, frissebbnek éreztem a bőröm! Miután lemosom, hidratálok. Szeretem! :)

Utoljára szerkesztve: 2018.02.04. 11:31 - 2018.02.04. 11:30

Az illata kikeveréskor nem a legkellemeseb, de ez a legnagyobb gond vele. Nekem szimpatikusak az effajta maszkok, amit magamnak kell kikevernem, bár csak 1-2 használat után lehet tényleg eltalálni a jó arányokat. A boltban az eladó azt mondta, hogy 6-8 használatra elegendő mennyiség van benne, ha így lett volna, akkor drágállanám, de ennyi alkalmon már túl vagyok, és még a fele termék a dobozában van, így szerintem megéri. A bőröm szereti, használat után sokkal egységesebb, puhább a felszíne, de mélytisztításhoz nem jó. Hatalmas plusz, hogy magyar márka, és persze, hogy nem tesztelnek állatokon (bár utóbbi nálam alapkövetelmény).

2017.04.17. 19:30

Nagy csalodas. Az illata romlott malnara emleztet. Tobbszor kiprobaltam de semmi pozitiv hatast nem tapasztaltam. Ehhez kepest nagyon draga volt :( es szerintem ertelemtlen hogy ket kulonbozo kanalat kell hasznalnom, hogy elkeszitsem.

2017.02.18. 07:24

Nagy csalódás volt. Semmi hatása, macerás elkészíteni, nálam nem működött az előírt víz - por arány, így mire kikísérleteztem, hogy hogyan vihető fel, kb. a felét el kellett pacsálnom, A másik fele pedig szépen megromlott, mert nagyon rövid a felhasználhatósága. Értem én, hogy natúr termék, de mások is megoldják azért, hogy emellett ne kelljen a kence java részét idő előtt kidobni. Másik pakolást is próbáltam a Happyskintől, sajnos azzal is teljesen ugyanaz volt a tapasztalatom. Egyedül a szappanjuk jött be, minden más csalódás.

2017.01.05. 11:02

Még csak egyszer próbáltam ki, de nagyon jó hatása volt remélem, így is marad. Kicsit csípte a bőrömet, de a gyümölcsös cuccokkal általában ezt tapasztalom, lemosás után viszont pihe puha volt a végeredmény. Sokkal frissebb volt utána az arcom, mint egy lehúzhatós maszk után. Kissé szárított, de egy jó hidratáló után semmi gond nem volt.