Dezodorok
Lelőhely: Müller, bioboltok, online

HappySkin Happylife Men Fresh & Spicy Spray Dezodor

Hozzáadva 2019.07.11.by

izabellamarton

Vegán, alumíniumsó-mentes, higiénikusabb dezodor, friss, fűszeres natúr parfümmel illatosítva.

A segít a kellemetlen szagok kialakulását okozó mikróbák tizedelésében és az izzadás szabályozásában, így pedig a hosszantartó frissességben. Szagsemlegesítő összetevőnk dolgozik ezen az ügyön, míg a nyugtató, regeneráló körömvirág kivonat, és a csillapító, baktériumellenes árnika kivonat az igénybevett, irritált bőrt is ápolja.

2019.08.29. 14:29

Rendeltem magamnak egy női változatot és úgy gondoltam a páromat is meglepem vele, hátha valami csoda folytán használni fogja. (Ő csak egy márkát képes magára fújni) Mikor megérkezett és odaadtam neki ódákat zengtem, hogy miért érdemes ilyen, natúr dezodorokat használni, de sajnos úgy tűnt nem nagyon hatotta meg a mesém. Tegnap vettem észre hogy a másfél hónapja rendelt dezodorja félig van! Rákérdeztem és a válasza ez volt, "hát tényleg nem rossz"! :D Én észre sem vettem rajta, hogy leváltotta a régi dezodorját!

2019.08.22. 13:05

Páromnak rendeltem mikor piacra dobták, mert ő ragaszkodik az alumíniumsó-mentes dezodorokhoz. Egyenesen odáig van érte! Másfél hónapja használja minden nap és még mindig nem fogyott el. Kitapasztalta, hogy többet kell fújni belőle és úgy teszi igazán a dolgát. Az izzadást nem gátolja, de nem lesz kellemetlen szaga nap végére sem. Ha elfogyott biztosan visszaküldjük az üvegtégelyt és új dezodort rendelünk!