HappySkin

Ár:   1 290 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   6 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online   Bőrprobléma:   --
Vedd meg online a Happyskin.hu-n 1190 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: lillacstoth, Módosítva: 2016. november 28.

Ár:   1 290 Ft
Kiszerelés:   6 ml
Lelőhely:   Müller, bioboltok, online
Kategória:   Ajakápolók
Vedd meg online: Happyskin.hu, 1190 Ft

A- és E- vitaminokban gazdag sárgabarackmag olaj tartalmánál fogva az ajkakat évszaktól függetlenül bársonyossá varázsolja.
A sheavaj és kakaóvaj regeneráló hatása fokozza az ajkak puhaságát. A lanolin láthatatlan védőréteget képez, így ajkaid tartósan ápoltak maradnak.
A termék mesterséges színezéktől, parabénektől mentes. Nem tartalmaz tartósítószert.

VÁSÁROLD MEG

Ár: 1190 Ft , Eladó: Happyskin.hu
Fizetés: utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:posta, PosataPonti átvétel

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

szaszkoj

2019. január 14.

Nem igazán vált be :S

Nekem nem hidratál eléggé, inkább csak ül az ajkaim tetején, nem pedig beszívódik, és az állaga is elég kellemetlen. Szerintem az enyémben a méz ikrás lett, vagy talán a méhviasszal van a baj, de felkenéskor darabos, kis galacsinok válnak le a stiftrõl, és kerülnek a számra, amik sem nem olvadnak, sem nem oldódnak fel. Ráadásul mintha összekeverve sem lenne igazán, mert a stift egy része nagyon kemény, viszont a széleinél valami olajos cucc folyik. Az ízét sem szeretem, plusz ha megnyalom a számat, kellemetlenül bevonja a fogaimat.

Emellett még drága is, szóval passz :(

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. január 14.

Nem igazán vált be :S

Emellett még drága is, szóval passz :(

izabella73

2018. március 19.

Íze először kicsit furcsa volt,kakaó és marcipán keveréke,de hamar megszoktam.Hidratáló hatása jó,de nálam nem tart soká úgyhogy gyakran újra kell kennem.Állaga pont jó,könnyen kenhető.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2018. március 19.

Kremcica

2017. május 21.

Update:
Bár az illata nem lett a kedvencem továbbra sem és tűzoltásra sem a legjobb, de rendszeres használatával így a tavaszi időben rendben tartja a számat. Gazdaságos, még mindig meg van kb a fele. Időközben próbáltam még Neutrogena-t, Carmex-et nem volt jobb egyik sem.
Csak az én példányomon nincs lejárati dátum? Vagy majd amikor látom hogy megbüdösödött dobjam ki? Mégiscsak natúr termékről van szó és jön a nyár...

KM tesztelés útján került hozzám január elején kb két hete használom. Megörültem neki mert télen borzasztóan ki tud száradni a szám így ajakápoló mindig jól jön, és HappySkin terméket még egyébként sem próbáltam. Az hogy natúrkozmetikum nagy plusz, az ajakápolókat gyakorlatilag megesszük így jobb ha nem mindenféle művi anyaggal kenjük a szánkat. A méz, kakaóvaj, sheavaj mind puhító hatásáról híres így összetevő szempontból jónak ígérkezett.
Külsőre nagyon helyes fémdobozkában van és elég nagy adag. Sajnos nekem a belenyúlós ajakápolók sosem jöttek be, mert nem szeretek ujjal belenyúlkálni. Nem higiénikus és az ujjam is ragacsos lesz. Próbáltam egy kisebb rúzsecsetet befogni hogy majd azzal kenem, de annyira kemény állagú hogy nem tudtam már az ecsettel sem felvenni. Ujjal is nehéz kenni, kell egy kis idő míg a testhő felolvasztja. Ha zsebben volt velem akkor nem volt gond, nagyon szépen megolvadt amennyire kell de nem mindig jut eszembe zsebre vágni. A kemény állaga mellett azt vettem észre hogy apró pici szemcsék vannak benne. Nem ajakradír vagy ilyesmi és nem is kellemetlen inkább csak szokatlan. Illatában töményen a mézet és a kakaóvajat érzem ki, személy szerint nekem nem tetszik a mézes vonal miatt (nem szeretem) de ez csak az én gyagyám. :) Felkenve kellemesen befedi a számat, de nem fényes szájfény jellegű mint egyik-másik ajakápoló. Alig látszik és tudtam rá rúzsozni is. Megcsináltam a -20fokos kinti tesztet is és ebben a hideg időben is védte a számat. De, és és sajnos itt jön a legnagyobb negatívum, nekem nem elég a hidratálása. Eléggé kiszáradt egyik nap a szám (hideg+ideges szájrágás) és sebesre, pirosra száradt. Bekentem ezzel, de semmi javulást nem tapasztaltam csak az volt jó hogy rajta volt a számon. :( Bekentem egy másik ajakápolómmal az másnapra segített rajtam. Úgyhogy számomra ez az ajakápoló inkább fizikai védelemként szolgál mint ápolóként, esetleg nyárra lesz jó mikor nem lesz ennyire kitéve a szám a hidegnek.
Később még jövök update-tel a hosszabb távú hatásról.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. május 21.

Update:

Később még jövök update-tel a hosszabb távú hatásról.

noxibaba

Bőrtípus: Zsíros
2017. március 20.

Pont a a legjobbkor kaptam meg tesztelésre. 2 év után ismét náthás lettem. A napi több szár orrtörlés után a szám és az orrom is totál kiszáradt. Mély vízbe dobtam. Két orrtörlést is kibírt felkenés után, de a harmadik után újra kellett kenni. Az orromat és a számat egy éjszaka alatt rendbe hozta. Kétszer kellett újra kenni egy éjszaka alatt.
Az illata először a marcipán jut eszembe, pedig semmi köze nincs hozzá. Állaga nagyon jó, az ujjammal lágyítom fel és szépen fel lehet kenni. Felkenés után nem igazán érzem, hogy van valami a számon.
Eddig a "széltesztet" egyik általam használt balzsam sem bírta ki. Hosszabb használat után UPDATE!
Megelőlegezem az 5 *-ot!!
Update: Több, mint 2 hónapja használom rendszeresen. Meg vagyok vele elégedve. Igaz, a legnagyobb hidegben és szélben sajnos ez sem tudta megakadályozni, hogy a szám "kicsípődjön", de nem volt olyan vészes, mint más terméknél. Szeretem az illatát és az állagát. Ha éjszaka felkentem, reggelre pihe - puha ajkaim lettek.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. március 20.

Megelőlegezem az 5 *-ot!!

Kimi

2017. február 5.

Kíváncsian vártam, szívesen használok természetes összetevőjű ajakápolókat. Az első benyomásom az volt, hogy nagyon tetszik a dizájn viszont amikor jobban megnéztem szembetűnt a nem épp praktikus tégelyes megoldás. A kupak foglalja el a tégely háromnegyedét ezáltal nehézkes lecsavarni. Az illata tőlem nagyon távol áll tömény mézes, marcipános. Állagra egész jó, de ahogy felkenem az ajkaimra azonnal beszívja mintha krém lenne és nem érzem az állandó hidratálást. Sokszor kell újra meg újra felvinni, hogy jó legyen. Nálam is éjszakai megoldás lesz azt hiszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 5.

Mirtil

2017. február 2.

Tesztelésre kaptam egyet.
Nagyon tetszik az illata, mézes és ahogy már írták a marcipánra is emlékeztet, amihez ugyan nincs sok köze de én örülök neki, szeretem a marcipánt.
Kicsinek tűnik viszont amióta használom alig fogyott belőle, szóval ki fog tartani egy ideig.
Kellemes, nem szárad ki a szám és nincs zsíros érzés sem, a szemcsék is felolvadnak, először furcsa volt, de nem zavaró.
+1 hogy natúrkozmetikum.
A karácsonyra kapott Eos-tól jobban tetszik, pedig az duplaannyiba kerül.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 2.

Tesztelésre kaptam egyet.
+1 hogy natúrkozmetikum.
A karácsonyra kapott Eos-tól jobban tetszik, pedig az duplaannyiba kerül.

clara12

2017. január 26.

KM-től kaptam én is épp jókor mert a szeles hideg idő megviselte a számat. A csomagolása nem a legpraktikusabb, kicsit nehéz letekerni, de nem zavar, úgyis csak otthon használom az ilyen tégelyes ajakápolókat. Az illata nekem egyáltalán nem mézes, engem marcipános étcsokira emlékeztet, de egyébként kellemes. Az állaga szobahőmérsékleten szilárd, kézmelegre gyorsan olvad, de elég szemcsés és ezek rajtam nem olvadnak fel. A hatásával elégedett vagyok, egy este alatt rendbe tette az ajkaimat, ha nagyon cserepes lett volna nem tudom, hogy elég lenne-e a hatása.de használom szorgalmasan minden nap és azóta egyszer sem száradt ki a szám. Mielőtt elmegyek otthonról mindig felkenem, szépen megvédi a hidegtől. Magamtól nem hiszem, hogy megvettem volna, a stiftes ajakápolókat jobban szeretem, de örülök, hogy hozzám került, szívesen elhasználom. Összességében nem ez a legjobb ajakápoló amit próbáltam, de jó.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 26.

davincsike

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2017. január 25.

KM-szerencse útján érkezett meg hozzám.
Kinézet: nagyon pici fém tégely, csavaros tetövel (ez kifogott rajtam néha mert pici a karimája, amire ráfoghatok...), letisztult lilás színvilág
Tartalom: testmelegre puhuló de egyébként szilárd és néhol szemcsés állagú sárgás kenöcs. Az illata mézes-kakaós de nem tolakodóan.
Hatás: hidegben befedi az ajkakat igy védi öket a környezeti hatásoktól és gondolom a méz segit a hidratálásban. Néhány elöttem szóló gyógyitó, regeneráló hatást várt töle (én nem) amit a termékleirás is emlit, de ezt valóban nem hozza. Véd de nem gyógyit.
A szemcsék okát én a hideg-meleg felolvad-összeáll mozgásban látom, azaz a méz sajátossága, hogy kristályosodik hidegben. nem negativ.
Számomra megfelelö Volt mind az ize, állaga mind az, hogy hidegben (kézmeleg nélkül) tömör az állaga.
A barátomtól is kértem "kóstolja" meg és neki Sem Volt túl csajos az illata és az állaga se krémes, tömény.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. január 25.

KM-szerencse útján érkezett meg hozzám.

markusgina

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. január 25.

Az utóbbi időben nagyon kiszáradt a szám, hiába kentem bármivel, egyre csak szárazabb lett. Megvettem ezt az ajakápolót, gondoltam kipróbálom ezt is hátha segít, utolsó próbálkozásnak. Teljesen meg vagyok elégedve vele, mert amióta használom javult a szárazság, majdnem teljesen meg is szűnt és elég csak naponta 2-3 alkalommal használni, nem kell óránként mint a régebbi ápolóimat.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 25.

Mardebra

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. január 11.

Amikor megkaptam az első gondolatom az volt, hogy milyen aranyos kis apró csomagolásban van. Ám később pont emiatt féltettem annyira, mert vagy táskában vagy zsebben hordtam magammal mindenfelé és attól tartottam, hogy elhagyom. Ezt leszámítva szuper kis termék, a véresre rágott számat is elég hamar rendberakta (1-2nap). Kevésnek tűnik elsőre, de nagyon lassan fogy, szinte nem is látszik, hogy eddig használtam, pedig naponta kenegettem vele a számat. Teljesen igaza van az előző véleményezőnek, tényleg marcipán illata van, de szerencsére nem az a nagyon durva, tolakodó illat. Nekem egyedül a belenyúlkálós kenegetős módszer nem tetszik, munka közben számomra nehézkes a használata, jobb lenne egy kitekerős, vagy kinyomós verzióban. Volt egy hirtelen gondolatom, hogy mivel shea vajas hátha jó az aprócska ekcémás foltomra. Jelentem a viszketést elég szépen csillapította, szerintem ha továbbra is használom erre is, nem csak a számra lesz jó, hanem jelentős javulást érhetek el ezen a téren is.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 11.

Antioxidánsok: Tocopherol
Hidratálók: Lanolin
Vitaminok: Tocopherol

Sárgabarck magjából előállított növényi olaj, mely emollient anyagként használt a kozmetikumokban. Könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy maga után zsíros érzetet. Zsírsavakban gazdag olaj, mely különösen az érett, száraz bőr számára hasznos. Gyulladáscsökkentő hatása is van. Forrás: Dermaxime

Enyhén sárgás színű, természetes zsír, melyet az Afrikában honos sheafából vonnak ki. Édeskés illatú, puha, krémes vagy kemény állagú is lehet. A kozmetikumokban kiváló bőrpuhító (emollient) összetevő és antioxidánsok (A-, E- és F-vitamin) gazdag forrása. A sheavaj ehető is, a kakaóvaj helyettesítőjeként néhány csokoládéban is megtalálható. Remek összetevő száraz, érzékeny bőr ápolására.

Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.

Brazil viasz, vagy pálmaviasz, melyet egy Brazíliában élő pálma leveléből állítanak elő. Nagyon sűrű emollient anyag, amely csillogó felületet hagy maga után, így a kozmetikai iparban leginkább csak szájfényekben, szőlőzsírokban és egyéb smink termékekben használják.

Kakaóvaj. Emészthető természetes zsíradék, melyet a kakaóbabból nyernek. Enyhén csokoládé szerű íze és aromája van. A kakaóvaj emollient anyag, mely polifenol antioxidánsoknak is gazdag forrása. Kémcsőben végzett (in vitro) kutatások szerint segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában. A közkeletű hiedelemmel szemben azonban nem használ a striák ellen.

Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.

Tocopherol a I v 2 2

Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology