Samponok

HC+ 500 Természetes Helyreállító Sampon Száraz és Zsíros Korpára

1 vélemény
Hozzáadva 2012.03.22.by

Dóri tesztel

Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem tartalmaz GMO-t (génmódosított organizmus), SLS-t (sodium lauryl sulfate), allergéneket és parabent. Száraz és zsíros korpa esetén is alkalmazható, megszünteti a fejbőr hámlását, viszketését, helyreállítja a haj flóráját. PH értéke és aktív összetevői megszüntetik a száraz és zsíros korpát egyaránt. A napraforgómag és a kókusz hatóanyagai visszaállítják a haj természetes védelmét és megfelelő pH értékét biztosító hydrolipid-film rétegét.

Kiszerelés: 250 ml

2012.03.02. 09:56

Száraz bőr
Túlérzékenység

Sokat vártam ettől a sampontól, mert valóban csupa természetes gyógyító összetevő alkotja, viszont sajna 1 flakon nem hozta a kívánt hatást. Egyébként a viszketésen enyhített valamelyest, de a korpásodást nem szüntette meg teljesen. A hajnak is elég jót tesz, csak picit szárít, úgyhogy érdemes balzsammal együtt használni, illetve az ajánlott 3 percnél nem tovább fennhagyni. Én még egy kis makadámiadió olajat kevertem hozzá, hogy ne szárítsa a hajam és így egész jó volt. Viszont a korpát nem szüntette meg, ami elvileg a fő funkciója, és egy sima kímélő samponhoz túllépi az ára a lélektani határt.