Hajápolók

Herbal Essences Pure Aloe & Avocado Oil Dry Hair and Scalp Oil Blend

4.3
Hozzáadva 2022.01.25.by

NovakneViki

Hajápoló olajkeverék színtiszta aloéval és avokádó olajjal. Száraz hajra és fejbőrre ajánlott, formulája nyugtató és hidratáló hatású. Használható a haj szálkásodásának kezelésére és a fejbőr hidratálására is.

2022.07.29. 13:19

Nagyon jó illata van, csak egyet nem értek ha már száraz hajra van +fejbőr akkor minek a 3.helyre az a fránya alcohol???! Jó jó de azért a 2.napon olyan a hajam tőle mint a seprű..

Utoljára szerkesztve: 2022.03.20. 11:35 - 2022.03.20. 11:33

Egyszerűen imádom :D Az illata mesés, és hihetetlenül tartós :d Hajmosás utáni napon is egészen estig érzem a hajamon. Nagyon szépen rendbe rakta a szálkásodott hajamat, Sokkal puhább és hidratáltabb tőle. Az egyetlen negatívum amit észrevettem, hogy ha hajtőre is kenem nekem picit lelapította a hajamat, ezért csak hajhosszra és hajvégekre használom. ( De ez nem is baj, mert fejbőrre és hajtőre egy másik olajat használok, a hajhosszamon pedig gyönyörűen teszi a dolgát) Annak ellenére hogy olaj, nem nehéz kimosni a hajból, a kiszerelést pedig egyenesen imádom. Nem tudom minek hívjuk ezt a "kupakot" de nagyon könnyen és gyorsan lehet vele adagolni és alkalmazni. Újravevős ;)

2022.03.17. 21:53

Az illata valami mesés. Nagyon nagyon tetszik. Alapvetően nem érzem száraznak a hajam de gondoltam kipróbálom. Törölköző száraz hajon próbáltam először. Csodát tett. Vékony szálú de sűrű, sok hajam van. Úgy érzem, hogy vissza kaptam azt a sűrű érzetét is és van tartása a hajamnak. Újra sűrűnek érzem a hajam. A fejbőrömre is masszíroztam belőle kicsit és valóban nem hagyott zsíros érzetet. Szárazon is szuper úgy sem zsírosít szép fényt ad szárazon használva is. A kiszerelése abszolút nem zavaró. Rendesen használható és adagolható. Nagyon elégedett vagyok vele.

2022.01.25. 12:53

Az illata eszeveszettül jó, ha P&G kiadná parfümben simán viselném. Nem nehezíti el a hajat, a szálkásodást maximum 2 napig akadályozza, utána újra kell alkalmazni. A cseppentős kupakjától először ódzkodtam, mert eddig csak pumpás hajolajakat használtam és ott nem volt kérdés, hogy mennyit adagolok, de használat közben rájöttem, hogy sokkal jobb.