ancsapancs
Finom, szemcsés anyaga dió és gabonamagvak segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket. Különleges összetételénél fogva fertõtleníti és hidratálja a bõrt. Rendszeres használatával a bõr simává és sugárzóvá válik.
Hatóanyagai: neem és brahmi, bazsalikom, Gotu Kola, pálmaolaj, napraforgó olaj (E vitamin)
Kiszerelés: 50 g
2018.09.10. 06:59
Óóóó igen. Már nagyon régen használtam, akkor teljesen elégedett voltam vele, és most újra visszatértem hozzá. Éveken keresztül a Himalaya neem-es arcradír volt a kedvencem, de sajnos akármennyire is szépen dolgozik, az összetevőit illetően nem az igazi. Most újra beszereztem egy ilyet és nem bántam meg ismét :) Kicsit büdi, van egyfajta illata, de én mondjuk szeretem, mert ez a természetesség illata (bár látom tettek bele parfümöt, hát nem tudom :D ), elég durva szemcsés, amit szeretek, mert tényleg hatékony, bár éppen emiatt heti kétszer elegendő használni. Az állaga is tökjó, a hatása pedig egyenesen szuper! Tényleg szépen leradíroz, csökkenti a pattanásokat, selymes, egységes színű lesz tőle a bőr. Én úgy használom, hogy fürcsizés elején felkenem, radírozom vele az arcom, és egészen addig rajta hagyom, amíg nem végzek teljesen a fürcsizéssel, hadd szívja magába a bőröm a sok értékes tápanyagot :) Arra kell vigyázni, hogy alaposan le kell zárni mindig, mert hajlamos egy idő után a kiszáradásra. Sokáig elég, így ár-érték arányban is tökéletes. Imádom! :)
2015.06.05. 13:18
Szeretem, finom puha, selymes lett az arcom utána, szépen tisztította is. A szemcséi pont jók, alaposan, de nem durván radíroz. Kis kiszerelést vettem belőle, utána meg másfajtát használtam, de vissza fogok erre térni.
Utoljára szerkesztve: 2016.02.25. 13:37 - 2015.02.25. 00:19
Először a normál bőrre való bőrradírt próbáltam, azzal se volt kifejezett gondom, viszont ez sokkal jobb, mert krémes, könnyen felkenhető, nem húzza a bőrt. A normál bőrre valóban több kisebb szemcse volt, ez krémesebb, kevesebb de nagyobb szemcsékkel. Miután többször használtam, úgy látom, hogy egészen jól kitisztítja a pórusokat, és finom, puha lesz utána a bőr. A hámló részeket is eltávolítja szépen (szárazságra enyhén hajlamos a bőröm, kivéve a t-zónában). Az egyetlen, ami miatt végül is már más arcradírt használok, az az, hogy kicsit sok az illata. Egyébként jó lenne, mert édes köményt éreztem benne, amit szeretek, és a bőrömet nem irritálta, de rendszeres használattal már kicsit zavaró volt ez az erős illat.. Egyébként a pakolásból is jobb a méregtelenítő, mint a normál.
2014.10.17. 06:38
ez egy CSODA! nem akarok tőle megválni, SOHA!nekem nagyon nagyon csúnya aknés az arcom, és vele olyan pihepuha és egyenletes a bőröm, hogy sírni tudnék :) !!!!
Utoljára szerkesztve: 2013.06.27. 23:49 - 2013.06.27. 23:47
A lányom használja rendszeresen és nagyon szereti. Szép tisztán tartja a bőrét. Vegyes, nagyon érzékeny, pattanásra hajlamos bőre van. Nem szárítja szét a bőrét. Szépen tisztítja, ápolja. Ő csak ezt használja. Sokat próbált, de ez vált be a legjobban. A Problémás Bőrre való pakit használja utána, külön-külön is nagyon szuperek. Együtt is tökéletes. Szép tiszta, makulátlan ápolt, selymes bőre lesz tőle ( tőlük ).
Utoljára szerkesztve: 2012.07.29. 21:22 - 2012.07.29. 21:21
Szerettem azt hogy igazi"füves"illata volt.Tette a dolgát,de azért nem veszem újra,mert pár használat után egyre jobban kiszáradt,annak ellenére hogy mindig gondosan visszazártam.Ezen kivűl nem éreztem higiénikusnak hogy bele kellett nyuljak kézzel(az állaga miatt) .Én jobban szeretem a praktikus,"kinyomós"megoldásokat,ugy adagolni is könyebb.