ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Juglans Regia (Persian Walnut)

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Közönséges dió. A kozmetikumokban mind a diófa levelét mind a magját, és a termés héját felhasználják. A diólevelek cseranyagokat, flavonoidokat, némi illóolajat tartalmaznak. A termés héjában a kezet erősen barnára festő naftokinon-származékok találhatók. A CosIng besorolása szerint a levélnek szövet összehúzó, tisztító, maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és nyugatató hatása is van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.