Herbline

Ár:   2690 Ft   Kategória:   Szemkrémek
Kiszerelés:   25 g   Bőrtípus:   Száraz, Normál
Lelőhely:   bioboltok, online   Bőrprobléma:   Bőröregedés

A krémet feltöltötte: idusmidus, az összetevőket feltöltötte: IzabellaRita, Módosítva: 2014. április 11.

Kiszerelés:   25 g
Lelőhely:   bioboltok, online
Kategória:   Szemkrémek
Bőrtípus:   Száraz, Normál
Bőrprobléma:   Bőröregedés

Hatóanyagai: Aloe Vera, méz, szerecsendió, szegfûszeg, citrom, koriander.

Kiszerelés: 25 g

Borostyan

donoel

2017. február 27.

Nagyon szeretem,már több éve használom,visszatérő vásárlója vagyok.A szemöldökömre is kenem,ettől jól formázhatóvá válik,sőt besűrűsödött tőle!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. február 27.

Dorci1987

2016. december 8.

Egyszerűen imádtam ezt a krémet. Nemcsak szemre, hanem arcra is ezt használtam sokáig, és gyönyörűen feszesített, jól hidratált, bár télre kicsit kevés, ki kell egészíteni valamivel. A szem alatti karikáimat is halványította, és mivel elég erős gyógynövények vannak benne, nekem az első pár napban csípte egy picit a szemem körüli bőrt, aztán hozzászokott és nagyon imádtam. Kísérletezős természetem miatt váltottam le, de sürgősen vissza kell térnem hozzá! :D Csak ajánlani tudom! :-)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. december 8.

Detti

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. július 11.

Elég lett volna a kis tégely, ez soha nem fog elfogyni, főleg úgy, hogy a napokban kidobtam a belső záró fedelét így látványosan elkezdett belekötni a krém a dobozba. Jó, tudom, ez az én hülyeségem, nem a krém hibája. :) Elég belőle kevés, jól beszívódik. Szerintem látványos új ráncaim nem nagyon vannak, de a meglévőket ez sem tüntette el. Persze ezen nem csodálkozom. Én nem érzem, hogy csípne a krém és nem is könnyezik tőle szerencsére a szemem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. július 11.

eperjeske

Korcsoport: >54
2015. május 7.

Annyira dícsértétek ezt is, és a HerbLine más készítményeit is, hogy - óvatosan persze - rendeltem néhányból kis adagot próbaként. Hát..., sajnos nekem nem válnak be!
Ez a krém nálam csak picit csíp felkenéskor, de utána valami rejtélyes dolgot művel! Nem konkrétan és láthatóan könnyezik tőle a szemem napközben, hanem valami szivárgásra irritálja a szemem, és így a nem túl feltűnő szarkalábaim közé szivárogva sós lerakódást okoz, amit folyvást ki kell törölgetnem!! És persze így azon a helyen szárít is!
Egyébként pedig lassan két heti - reggel-este - használat után semmilyen áldásos hatását nem tapasztalom! És tápanyagban nekem kevés is!
Így vissza a bevált Biola krémhez. Pedig jó lett volna egy kis időre legalább váltani valami másra, ami természetes és ami jó!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2015. május 7.

miri77

2015. január 9.

Egy bioboltban akadtam rá, mindössze 990 Ft-ért (10grammos kiszerelés), nem tudtam otthagyni, hiszen már korábban is hallottam a márkáról, így nem zsákbamacskát vásároltam. Az összetevői nagyon szépek, de ennek ellenére, amikor elkezdtem használni, akkor csípte a szemkörnyékemet. Érdekes, hogy nem pirult ki a bőr, csak csípett, tehát nem voltak vörös foltok a szemem alatt. Mivel tudtam, hogy nincs benne semmiféle irritáló összetevő, így továbbhasználtam. Kb.2 hét mindennapos használat után megszűnt a csípő érzés, mintha hozzászokott volna a bőröm a krémhez. Így utólag arra tudok gondolni, hogy a magas növényi hatóanyag-koncentráció volt új a bőrömnek, de miután megszokta, már nem okozott gondot. A hatásával is meg vagyok elégedve, több hónapnyi használat után elmondhatom, hogy az aprócska ráncok kisimítása mellett csökkentette a sötét karikáimat is. Én reggel-este ezt használtam. Éjszakára vastagon kenem fel, reggel pedig leheletvékonyan, hogy gyorsan beszívódjon ez az egyébként testes krém. Megkönnyíti a szem alatti korrektor felvitelét, és egész nap hidratáltan tartja a szemkörnyéket.
Én kevertem hozzá kb.10 csepp mandulaolajat, hogy selymesebb legyen az állaga. Nekem így jobban bevált .
Nagyon megszerettem, ha elfogy mindenképp újra fogom venni. Az eddig próbált szemkrémeim közül ez viszi a pálmát! :)
Száraz szemkörnyékre áldás! :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. január 9.

Száraz szemkörnyékre áldás! :)

dobolank

Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: >54
2014. október 10.

Nagyon jó, mint minden herbline-cucc, de elég zsíros ahhoz, hogy éjszakai krém legyen. Most télen felváltva használom az avene retinalos krémjével, és szerintem a koromhoz képest elég jól karbantartják a szemkörnyékemet.
Nem irritál, viszont szépen simít.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2014. október 10.

Nem irritál, viszont szépen simít.

adrienne

2014. április 20.

Csak úgy mint az éjszakai arckrém testvére, ez is fantasztikusan jó. Az állaga kicsit nehezebb, zsírosabb, ezért én csak éjszakainak használom. Nagyon elégedett vagyok eddig az összes herbline termékkel.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. április 20.

VirikeM

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. január 21.

Elégedett vok.ezzel a krémmel.Kellőképpen táplálja a vízhiányos szemkörnyéki bőröm.Én allergiás vok a citrom illóolajra de egyáltalán nem irritált,az illata is kellemes.Már 1 hét után világosabb lett a szem alatti bőröm.Az ára is tökéletes,2500 Ft körül van ha jól emlékszem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. január 21.

xndpt

2013. március 7.

Nemrég vettem ilyet és elégedett vagyok vele, jobban szeretem, mint a Herbline zselését.
Az nekem is feltűnt, hogy picit csíp, de nekem nem zavaró, csak akkor érzem, amikor épp felkenem, utána elmúlik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. március 7.

agica10

2013. január 9.

érdekes, hogy kinek mi csípi a szemét... nekem ez a krém tökéletesen bejött, jól ápolja a szemkörnyéki bőrt, és egyáltalán nem irritálja se a szemem, se a bőröm, sőt.... Imádom ezt a krémet :) mivel mini kiszerelésben is kapható, szerintem egy próbát megér, én ugyanis méregmentes kozmetikumok között még nem találkoztam ilyen jóval. (nekem más, hipoallergén, csak gyógyszertárban kapható krémek csípték a szemem és könnyeztettek meg, amiket több ismerősöm is simán tud használni)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2013. január 9.

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Gel

Aloe vera gél. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Bár az aloe vera egyre nagyobb divat mostanában, Paula Begoun szerint tudományos kutatások nem igazolják, hogy hatékonyabb lenne a többi, hasonló tulajdonságokkal rendelkező összetevőnél (mint pl. a C-vitamin vagy a zöld tea).

Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak. Viszkózus, átlátszó géleket hoz létre, amelyek kellemes és nem ragadós érzetűek a bőrön. A legtöbb készítményben jellemzően 1% vagy kevesebb mennyiségben használják.

Nem hivatalos INCI név. Szegfűszeg illóolaj. Lásd: Eugenia Caryophyllus Oil.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)