Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
idusmidus
Hatóanyagai: aloe vera, margosa és bazsalikom.
Kiszerelés: 50g
2017.02.11. 12:14
A dobozon nekem az van, hogy nappali hidratáló krém problémás bőrre, de összetevő lista szerint a véleményemnek ide kell jönnie. Kb két hete használom, el lehet mondani, hogy sokat nem hidratál, de hatásosan állítja meg a zsírosodást, akkor is, ha nincs felkenem, így biztos tartós a hatása. A problémás bőrre való arcpakolással használom együtt, így sokat segít, a pórusokat összehúzza, az arcot mattítja, és kellemes érzés viselni. Pattanásom nem lett tőle, és a gyulladást gyorsan lehúzza. Én kb 3100 ft-ért vettem az 50 grammot, de ahogy látom nagyon sokáig elég lesz.
2016.01.31. 18:59
Nem hidratál sokat, de egyébként szerintem hatásos, egységesebbé teszi a bőrképet. Amit külön imádok benne az az állaga, nagyon kevés is elég belőle és álomkönnyű eloszlatni. Az illatát is szeretem, olyan mint a pakolásnak meg a bőrradírnak, gyógynövényes de nem orrbamászó. Ja és világoszöld :D
2014.11.10. 16:09
Egy körúti bioboltban jutottam hozzá, kb. 700 ft volt a pici tégely. Az illata a tubusban, sőt még a kezemen is elég gyógynövényes, erős, de amint felkenem elillan, szóval egyáltalán nem hagy nyomot. Azonnal felszívódik, szóval rögtön lehet is rá sminkelni. Kicsit le is mattít, utána puha lesz a bőröm. Hidratáló hatása talán nem télire a legalkalmasabb, de egyelőre megteszi. Pattanások tekintetében szerintem se több, se kevesebb nem lett.
2014.01.02. 15:42
Nekem sajnos a bőröm zsírosodásán nem segített. Tény, hogy sokkal kevesebb pattanásom van, de ezt nem feltétlenül ennek a krémnek tudom be.
2013.05.11. 09:07
Én is nagyon imádom ezt a krémet. Nekem állandóan kijönnek a patijaim, mióta ezt a krémet használom azóta nagyon minimálisra csökkentek. Én éjszakára használom és mást használok nappalra. Továbbá használom a pakolását is problémás bőrre és az is szuper jó!!!
2013.04.15. 11:32
Nagyon jó ez is, ezt használom alapozó alá (néha, a száraz területekre egy kis Herbline nappali bőrtápláló krémmel együtt), mattít is, a pattanásaim nem "szívják meg" magukat krémmel, nem gyulladnak be újra, segít a gyógyulásban, ill. kevesebb is jön elő mostanában. Picit hidratálhatna jobban, de ahogy közeledik a tavasz, azt vettem észre, hogy már nincs szükségem nehezebb krémekre. Imádom.