Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Lepketanonc
Természetes fényvédő hatással rendelkező növényi összetevőket tartalmazó hidratáló arckrém. A bőr egész napos táplálást, védelmet és ragyogást kap.
A benne lévő malájalma gazdag flavonoid és antioxidáns tartalmának köszönhetően védi a bőrt. A búzafű intenzíven hidratál és egész nap segít megőrizni a bőr rugalmasságát, puhaságát. A gyömbérliliom és a galangagyökér védelmet nyújtanak a nap káros UV sugaraival szemben.
2022.04.14. 09:39
Mivel inkább kombinált, mint száraz bőröm van, egy kicsit félve vettem le a polcról, de nagyon tetszett, hogy fényvédő hatású így gondoltam adok neki egy esélyt. Elsőre kifejezetten zsíros, nehéz krémnek tűnik, de felkenve valami csodálatos. Nekem az illata is bejön, egyáltalán nem intenzív. Látom a változást, az arcbőröm száraz részein puhább, viszont a T-vonalam nem nehezíti el. Biztosan újra vásárolom!
2021.06.13. 20:40
Mivel a Himalaya éjszakai verzióját már hosszú ideje nagy megelégedéssel használom, vettem egyet a nappaliból is. Nem csalódtam. Nagyon kellemes érzés a bőrömnek, gyorsan beszívódik, kellemesen hidratált, egészséges hatást kelt a bőrömöna használata és az illatát is szeretem. Az egyetlen dolog, amivel gondom van, hogy bár az INCI-jében számos napvédő összetevő szerepel, nincs meghatározott SPF faktora, emiatt napfényesebb napokon mindenképpen kombinálom más napvédővel is.
2021.05.13. 15:49
Érzékeny arcbőrömre vettem, de nagyon megbántam. Felkenés után először csak csípett, aztán már égetett is.Mivel nem olvastam el előtte a szemkörnyékemet is bekentem vele. Azóta viszket és ég a szemhéjam is, valamint olyan szinten kiszárította, hogy fáj. Pluszban piros foltos is lett.Mindenki gondolja meg mielőtt megveszi. Valamint a hidratáltság érzés helyett, nehéz érzést biztosít a bőrnek és eltömíti a pólusokat. Soha többé!
2021.04.09. 20:18
Nivea krémek után gondoltam beruházok egy drágábbra és "minőségibbre" az ismerősök ajánlásai alapján. Nagy csalódás volt. Felkenés után szinte néhány perccel jött is elő a pirosság, égő érzés. Eleinte mivel nem a krémre gyanakodtam, így másnap újra használtam és a korábbi tünetek elő is jöttek, így kétség sem fért hozzá, hogy a krém okozhatja. Összeszáradt és berepedezett tőle a bőröm, majd pedig kis darabokban hullott is le. Pénzkidobás volt.
2020.08.13. 14:25
Az itteni vélemények ellenére is megvásároltam és nem bántam meg. Kombinált bőrömre is tökéletes, egyből beszívódik, nem hagy ragacsos érzést. Strandra és smink alá is imádom :) Nálam csillagos 5-ös.
2020.07.14. 09:55
Hát mit mondjak, a Nivea arckrémével ellentétben ettől nem pattogtam ki, azonban hiába figyeltem oda arra, hogy ne kenjem szemkörnyékre, valahogy mindig a nap egy adott pontján kegyetlenül elkezdett csípni a szememben valami. Először azt hittem hogy a szempillaspirál de megfigyeltem, hogy ez a jelenség csak akkor van, amikor sminkelés előtt ezt a krémet felkenem. Sajnálom, mert amúgy nem lenne olyan rossz, ettől eltekintve átlagos krémnek mondanám: viszonylag gyorsan beszívodik, az illata nem zavaró, hidratál is valamennyire. Nekem sajnos csalódás.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.