Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Dm, online

Himalaya Herbals Energizáló Nappali Arckrém

2.6
Hozzáadva 2017.02.23.by

Lepketanonc

Természetes fényvédő hatással rendelkező növényi összetevőket tartalmazó hidratáló arckrém. A bőr egész napos táplálást, védelmet és ragyogást kap.

• A krém aktív hatóanyag tartalma 100%-ban növényi eredetű.
  • Nem tartalmaz alkoholt és parabéneket.
  • Hipoallergén, ezért érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.
  • Természetes fényvédő hatású növényi összetevőket tartalmaz.
  • Ajurvédikus termék, a bőr természetes egyensúlyát szem előtt tartva.
  • Smink alá is használható.
  • Hatékonyságát klinikai kutatások igazolják.
  • pH-semleges.

A benne lévő malájalma gazdag flavonoid és antioxidáns tartalmának köszönhetően védi a bőrt. A búzafű intenzíven hidratál és egész nap segít megőrizni a bőr rugalmasságát, puhaságát. A gyömbérliliom és a galangagyökér védelmet nyújtanak a nap káros UV sugaraival szemben.

2022.04.14. 09:39

Mivel inkább kombinált, mint száraz bőröm van, egy kicsit félve vettem le a polcról, de nagyon tetszett, hogy fényvédő hatású így gondoltam adok neki egy esélyt. Elsőre kifejezetten zsíros, nehéz krémnek tűnik, de felkenve valami csodálatos. Nekem az illata is bejön, egyáltalán nem intenzív. Látom a változást, az arcbőröm száraz részein puhább, viszont a T-vonalam nem nehezíti el. Biztosan újra vásárolom!

2021.06.13. 20:40

Mivel a Himalaya éjszakai verzióját már hosszú ideje nagy megelégedéssel használom, vettem egyet a nappaliból is. Nem csalódtam. Nagyon kellemes érzés a bőrömnek, gyorsan beszívódik, kellemesen hidratált, egészséges hatást kelt a bőrömöna használata és az illatát is szeretem. Az egyetlen dolog, amivel gondom van, hogy bár az INCI-jében számos napvédő összetevő szerepel, nincs meghatározott SPF faktora, emiatt napfényesebb napokon mindenképpen kombinálom más napvédővel is.

2021.05.13. 15:49

Érzékeny arcbőrömre vettem, de nagyon megbántam. Felkenés után először csak csípett, aztán már égetett is.Mivel nem olvastam el előtte a szemkörnyékemet is bekentem vele. Azóta viszket és ég a szemhéjam is, valamint olyan szinten kiszárította, hogy fáj. Pluszban piros foltos is lett.Mindenki gondolja meg mielőtt megveszi. Valamint a hidratáltság érzés helyett, nehéz érzést biztosít a bőrnek és eltömíti a pólusokat. Soha többé!

2021.04.09. 20:18

Nivea krémek után gondoltam beruházok egy drágábbra és "minőségibbre" az ismerősök ajánlásai alapján. Nagy csalódás volt. Felkenés után szinte néhány perccel jött is elő a pirosság, égő érzés. Eleinte mivel nem a krémre gyanakodtam, így másnap újra használtam és a korábbi tünetek elő is jöttek, így kétség sem fért hozzá, hogy a krém okozhatja. Összeszáradt és berepedezett tőle a bőröm, majd pedig kis darabokban hullott is le. Pénzkidobás volt.

2020.08.13. 14:25

Az itteni vélemények ellenére is megvásároltam és nem bántam meg. Kombinált bőrömre is tökéletes, egyből beszívódik, nem hagy ragacsos érzést. Strandra és smink alá is imádom :) Nálam csillagos 5-ös.

2020.07.14. 09:55

Hát mit mondjak, a Nivea arckrémével ellentétben ettől nem pattogtam ki, azonban hiába figyeltem oda arra, hogy ne kenjem szemkörnyékre, valahogy mindig a nap egy adott pontján kegyetlenül elkezdett csípni a szememben valami. Először azt hittem hogy a szempillaspirál de megfigyeltem, hogy ez a jelenség csak akkor van, amikor sminkelés előtt ezt a krémet felkenem. Sajnálom, mert amúgy nem lenne olyan rossz, ettől eltekintve átlagos krémnek mondanám: viszonylag gyorsan beszívodik, az illata nem zavaró, hidratál is valamennyire. Nekem sajnos csalódás.