Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
merlyne
3 változatban kapható
2022.04.30. 17:50
A szép összetevők miatt esett erre a választásom, és azóta a kedvenc színtelen ajakápolóm lett, már többször újra vettem.Íze, illata nincsen, nagyon jól hidratál, könnyen kenhető, mindent tud amit egy ajakápolótól várok.
2020.12.31. 09:09
A csomagolása egyszerű az állatos minták nagyon vidámmá teszik (bébi tigrist választottam), jó kézbe venni:) Illata színe nincs, az ajkakon balzsamos mégsem nehéz, nagyon jól hidratál, ápol. A carmexes fiaskó után kellemes csalódás így a fűtési szezonba a picit szárazabb számra.
Utoljára szerkesztve: 2019.12.23. 20:16 - 2019.12.23. 20:16
Jól hidratál, kellemes az illata.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.18. 10:18 - 2019.09.18. 10:15
Eddigi legjobb ajakápolo amit próbáltam, jol hidratál, sokáig tart a hatása, szépek az összetevői. Könnyen kenhető, nagyon kellemes használni.
Utoljára szerkesztve: 2020.12.25. 23:52 - 2019.06.16. 15:17
Az Euro Familyben bogarászva bukkantan rá. Miután elolvastam az összetevőit,nem sokat gondolkodtam,hogy kipróbáljam. Biztos,hogy ismét venni fogok belőle,nagyon jól hidratál,az aranyos kinézete hab a tortán.Megéri az árát!Kedvenc lett. AJÁNLOM!! ♥
2018.02.19. 13:54
Véletlenül akadtam rá a Müllerben, nagyon megtetszettek az összetevői és az ára sem vészes. Szuper rúzsalap a kiszáradt ajkaimra, szép vékonyan fel lehet kenni. Semmi szaga nincs. Nekem bejött.