Illiyoon Ceramide Ato Concentrate Cream
Ár: | $16, $20 és $35 | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 100 ml, 200 ml és 500 ml | Bőrtípus: | Száraz, Normál | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Vízhiány |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: anonymous, Módosítva: 2021. augusztus 19.
Ár: | $16, $20 és $35 | |
Kiszerelés: | 100 ml, 200 ml és 500 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Bőrtípus: | Száraz, Normál | |
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Mély hidratálást és nyugtató hatást kínál az arc és a test számára a szabadalmaztatott Ceramide Skin Complex segítségével.
Állati eredetű összetevőktől, ásványi olajoktól, mesterséges színezékektől, illatanyagoktól és parabénektől mentes.
Water / Aqua
Polyacrylate-13
Polyisobutene
Propanediol
VÁSÁROLD MEG
A Stylevana oldalarol rendeltem a nyaron. Amikor megrendeltem, csak ugy lehetett kapni, hogy ketto darab van egy csomagban. Feltem megvenni ketto 200 ml kiszerelesu kremet, mert meg sosem probaltam. Fantasztikus dontes volt vegul, imadom, sosem hasznaltam ennel jobbat meg. Parom is hasznalja neki nagyon bevalt;)

Jól hidratál, viszonylag hamar beszívódik.

Jól hidratál, viszonylag hamar beszívódik.

Már kb 2-3 hete használom, és nagyon szép tőle a bőröm. Ragyog és rugalmas. Először csak tapintásra volt jobb, de mostanában látom is a változást.
Heti 1x hámlasztok, nappal BoJ fényvédő és szérum, este pedig ez a ceramide-os krém, egy csepp pai olajjal kerül fel az arcomra.
Látványosan egészségesebb az arcbőröm.
Féltem az elején, hogy fullasztó lesz és kipattogok majd tőle, de nem így lett.
Vízhiányos, száraz bőrre csak ajánlani tudom.
Legjobb krémem ami valaha volt éjszakára.

Látványosan egészségesebb az arcbőröm.
Féltem az elején, hogy fullasztó lesz és kipattogok majd tőle, de nem így lett.
Vízhiányos, száraz bőrre csak ajánlani tudom.
Legjobb krémem ami valaha volt éjszakára.

Imádom!! :)
CeraVe hidratálójával id elégedett voltam, de ez még sokkal sokkal jobb ;)
Esti hidratálóként használom főleg, időnként egy kis chiamagolajat, vagy niát csepegtetek bele, mindenhogyan szuper :) télre pedig nappali hidratálónak is beválik gyors beszívódása miatt. Extraszáraz bőrre kötelező! :)

Imádom!! :)
CeraVe hidratálójával id elégedett voltam, de ez még sokkal sokkal jobb ;)

4,5 csillag. Nekem nem teljesen csodaszer. Ha önmagában használom a kevert/zsíros bőrömön, sajnos tovább zsírosítja a bőrömet, akkor is, ha keveset kenek fel. Ezért én nappalra egyáltalán nem tudom használni. Éjszaka is csak hialuronsav szérummal keverve szeretem felkenni, mert úgy gyorsan a bőr további elzsírosodása nélkül beszívódik. Az elzsírosítás miatt vonok le fél csillagot. Viszont tényleg kevés kell belőle, így az árát is megéri a hatalmas tubus. Nagyon jól puhítja és hidratálja a bőrt, nem hagy nehéz érzetet maga után es a vízhiányt is jól kordában tartja. A cerave-től szerintem sokkal jobb, attól én pl. pattanásos lettem, ettől egyáltalán nem és nem is olyan szilikonos, mint a cerave. Téli estéken jobb szolgálatot fog tenni.

Nekem is nagyon bevált! Zsiros, erzekeny, pattanasokra hajlamos a borom, de nem okozott semmilyen problemat. Nem tul nehez erzes a boromom, de nagyon taplalo, es hosszutavon szepen rendben tartja a barrierem. :) Raadasul nagyon sokaig eleg. Szerintem is sokkal jobb a CeraVenél. Raadasul az ara is szuper, ha nagy kiszerelest veszel.

A legjobb krém eddig, az én érzékeny ekcémás bőröm is bírja, ami nagy szó! A felkenéskor picit lehet érezni a ceramid gyöngyöket de egyből feloldódik. Arcra is ezt használom és testre is. Könnyen beszívódik. Csodaszer!!!

Csupa jót olvastam minden felületen erről a termékről, külön figyeltem azok beszámolóit, akik az enyémhez hasonló kombinált/zsíros de vízhiányos bőrrel rendelkeznek, tehát nincs könnyű helyzetben, aki erre keres jó hidratáló krémet.
Ez a krém első ránézésre nagyon sűrű, féltem tőle, hogy jól befürdök, de amikor az arcomhoz ért, már tudtam, hogy jó lesz ez! 😊 Azóta is ez az egyik kedvenc része a napnak, reggel és este is.
Ilyen hidratáló hatást még sosem tapasztaltam, pillanatok alatt beszívja, és nem csak a felszín, de az egész bőröm friss, üde, pihe-puha, semmi fényes-olajos filmréteg, és hosszan tartó fincsi hidratált érzetet ad.
Bátran ajánlom.
UPDATE: most, hogy már nyár van és a bőröm a használat következtében már nem olyan extrém vízhiányos, napi egyszer fogom csak használni, az esti rutinban, mert fényes lett az arcom tőle reggeli rutinban, ebben a melegben napi 2x ez már picit sok... Mégiscsak zsíros bőröm van, na... ebből nem bújhatok ki. Minden esetre továbbra is imádom ezt a krémet! 🤩

Bátran ajánlom.

Update: már harmadik körben rendeltem ezt a krémet és még az elsőnél érződtek a ceramid gyöngyök, a második ill. harmadik rendelésből származónál már nem, valszeg módosítottak a formulán, de ugyanolyan jó a krém továbbra is.
Most fog elfogyni a 200 ml-es, ősszel vettem, de már úton vannak hozzám belőle az újabb darabok. Én nemcsak arcra, hanem testre is használom, nappalra és éjszakára is. A testemen gyorsabban, de az arcomon is elég gyorsan beszívódik, pedig kinyomva sűrű, testes krémnek látszik. Az orcáimra most télen TO szkavlén-t is bemasszírozok a krém mellé, de anélkül is remekül hidratál és véd. Nem morzsálódik (a ceramid gyöngyöket lehet érezni felkenéskor), jól kijön mindennel a rutinomban, nem irritál. Max pontos és ahogy írtam is újravevős!

Annyit beszélt róla Laylie, hogy mikor nála pont nem volt, de belefutottam egy szuper akcióba, gyorsan beszereztem egyet. Iszonyatosan tartottam a benne lévő ceramid gyöngyöktől, hogy én azokat mennyire utálni fogom, de az az igazság, hogy nem is érzem őket. Már-már kezdek megijedni, hogy az enyémből kihagyták :) Nagyon szépen hidratál, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után semmi zsíros érzetet, és szépen puhít. Mindenki a Cerave krémmel hasonlítja össze, de szerintem ezt csak a ceramid miatt teszik, mert a két krémnek érzetre semmi köze egymáshoz. A Cerave krémet mindig imádtam, az nekem ennél sokkal testesebb, jobban megadja a bekrémezett érzést. Most elfogyott, úgyhogy 200 ml idejére mindenképpen maradok az Illiyoonnál. Ez a krém önmagában nekem kevés lenne, kellenek alá a rétegeim (amik között van két erősen hidratáló réteg is), viszont azt is érzem, hogy ez egy tökéletes záró réteg. És ha igaz az, hogy az ebben lévő ceramidok hatásosabbak, mint a Cerave ceramidjai, akkor bingó! Amiben jobb, mint a Cerave, az az, hogy este nem kell várni semmennyit a lefekvéssel, mert azonnal beszívódik, nem hagy maga után semmit, ami a párnán kötne ki.

Antioxidánsok: Perilla Ocymoides Seed ExtractHidratálók: Butylene Glycol, Glycerin, Dimethiconol, Mannitol, Propanediol
Alkoholok: Behenyl Alcohol, C14-22 Alcohols
Emolliensek: Cetearyl Ethylhexanoate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Stearic Acid, Cyclopentasiloxane, Palmitic Acid, Behenyl Alcohol, Cholesterol, Glyceryl Caprylate, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Arachidyl Alcohol
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cholesterol, C14-22 Alcohols, Glyceryl Caprylate, Polysorbate 20
Szilikonok: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polysorbate 20
Tartósítószerek: 1,2-Hexanediol
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
Könnyen kenhető olaj, aminek bőrpuhító (emollient) tulajdonsága van.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
Palmitinsav. Bőrpuhító (emollient), emulgeálószer. Paula Begoun szerint habot képző tisztító anyag, mely szárító hatással lehet a bőrre.
Bőrpuhító (emollient), emulzió stabilizáló és sűrítőanyagként használt zsíralkohol.
Az ázsiai ginzeng gyökeréből és a gímszarvas agancsának háncsából nyert kivonatok.
A zsírsavak és keramidok mellett a koleszterol a bőr természetes védőrétegének (natural skin barrier) harmadik fő összetevője, mely a védőréteg mintegy 20%-t teszi ki. A bőrön alkalmazva a koleszterol segíti a bőr normál működését, bőrpuhító (emollient), vízmegkötő, stabilizáló és emulgeálószer.
Gomba- és baktériumellenes hatású tartósítószer.
Növényi eredetű emulgeálószer. Szintetikus zsíralkoholok keveréke, mely lággyá és könnyűvé teszi az emulziók textúráját. A C12-20 Alkyl Glucoside nevű összetevővel együtt Montanov™L néven hatékony O/V emulgeálószert alkotnak.
Natúrkozmetikumokban is gyakran használt bőrpuhító (emollient) és emulgeálószer.
A többi szilikonhoz hasonlóan bőrpuhító (emollient), hidratáló tulajdonsága van. Könnyen kenhető, nem zsíros, selymes érzetet hagy maga után.
A mannit egy cukoralkohol. A CosIng besorlolása szerint segédanyag, mely a nem szükséges anyagokat semlegesíteni képes (masking, binding funkciók). Hidratáló, bőrjavító (humectant, skin conditioning) tulajdonsága is van.
Bőrjavító (skin conditioning) és bőrpuhító (emollient) anyag. A többi szilikonhoz hasonlóan könnyen kenhető és selymes érzetet hagy maga után. Nem szívódik fel a bőrbe, hanem a bőr felszínén védőréteget képez.
Viasz jellegű zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient) anyagként használnak a kozmetikumokban.
Felületi hártya képző anyag.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Emulgeálószer, felületaktív anyag.
A CosIng besorolása szerint sűrűság szabályozó, kötőanyag és felületi réteg képző összetevő. Nagy molekula mérete miatt nem szívódik be a bőrbe. Leggyakrabban szájfényekben és ajakápolókban találkozhatunk vele.
Egy viszonylag új, szerkezetileg a propylene glycolhoz hasonló glikol féle, melyet oldószerként, emulgeáló és hidratáló tulajdonságai miatt használnak. Különlegessége, hogy más glikoloktól eltérően nem petrolkémiai származék, hanem növényi alapanyagból előállított, Ecocert által is jóváhagyott természetes összetevő. További részletek itt.