Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
gigi
Szérum hialuron savval, nagymértékű hidratálást biztosít.
2022.07.10. 06:40
Érdekes egy formula, én elég sok hilaruont használtam már vannak jobb kencék is ennél de egy 30x éves arcbőrre elegendő a hatása. A tégelyes verziója sokkal kellemesebb érzésre is. Egyedüli hátulütő a 6 hónap a márka termékeinél.
2019.01.05. 06:12
Szívesen használom rétegzős rutin részeként és már másodjára vettem újra. Nem hagy kellemetlen nyomot, és könnyen felszívódik. A hatásáról nem tudok objektíven nyilatkozni, mert más hatóanyagokat is használok, de a jó INCI és a kellemes állaga miatt nálam a napi rutin állandó tagja.
2016.04.10. 20:03
A rengeteg dícsérő vélemény miatt vásároltam meg a Boots oldaláról. Átlátszó gál állaga van, amit könnyű eloszlatni. Hamar felszívódik és utána kell hidratálni. Hát, lehet velem van a baj, de én semmiféle woooow hatásról nem tudok beszámolni, sőt, nem is vettem észre különbséget akkor amikor használtam és akkor amikor nem. Ezért is fogyott el nehezen.
Utoljára szerkesztve: 2015.01.21. 09:07 - 2015.01.21. 08:39
Caroline Hirons blogján olvastam róla, ráadásul felére volt leértékelve a Boots-nál, megvettem.Aranyos tubus, meglehetősen kicsi, 30 ml. A tartalma teljesen átlátszó és gél állagú, amely azonban nem folyós. Illata nincs, illetve mintha valami egészen halvány babapúder illatot éreznék, de lehet csak a csomagolás hat rám. Borsó nagyságú mennyiséget ajánlanak használni, ezt szépen ki tudom nyomni a tubusból az ujjbegyemre, megáll rajta, kézmelegemtől nem akar rögvest lefolyni, a tubusból sem akar kéretlenül kijönni a többi. A leírás szerint megtisztított arcra kell felvinni, majd utána a szokásos arckrémet. Szépen el tudtam oszlatni pedig voltak kétségeim hogy egy borsónyi elég lesz-e. Elég volt. Úgy tűnt azonnal beszívta a bőröm - de volt időm szétoszlatni az arcomon. Pár percet vártam mielőtt felkentem az esti krémem és azt tapasztaltam, hogy ez a gél mint egy leheletnyi vékony szinte láthatatlan maszk, az arcomon maradt, icipicit húzta, de nem szárította. Ez az érzés azonnal és teljesen elmúlt, mikor felkentem a szokásos esti krémem. Reggelre finom, selymes volt a bőröm, de nem volt számottevő változás, nem is vártam egy alkalom után.Még csak egyszer használtam, de mindennap fogom, visszajelzek van-e látható változás, legkésőbb mikor elfogyott a tubus. Most első alkalommal nem hámlasztottam előtte, de úgy is ki fogom próbálni.