Indola Profession Colour Chart
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Hajfestékek | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | fodrászkellékes, fodrász szakboltok, fodrászatok | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: adri251982, az összetevőket feltöltötte: Josie, Módosítva: 2013. december 12.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Lelőhely: | fodrászkellékes, fodrász szakboltok, fodrászatok | |
Kategória: | Hajfestékek | |
Lenyűgöző, tartós színeredmény úgy, hogy közben ápolja is a hajat. Megfelel a legújabb technológiai elvárásoknak.Színbiztonság: maximálisan megbízható, kiemelkedően szép színeredmények. Szín-volumen: koncentrált mikro-pigmentek hatolnak be a hajszerkezet legmélyére. Aktív ápolás: a szabadalmazott Nutri-Care komplex megerősíti a haj belső és külső szerkezetét. Sima állag: gyorsan kikeverhető és felvihető a könnyű felhasználás érdekében.
Water / Aqua
Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate
Propylene Glycol
h
1,3-Bis-(2,4-Diaminophenoxy)Propane HCL
bibi24Imádom a pumpás kiszerelését, lágy krémes állagú gyorsan beszívja a bőr és táplál, nem ragacsos a bőröm. Hosszú ideje kerestem ilyen tökéletes terméket! Az illata édeskés, nem tolakodó.
Egy rosszul sikerült szőkítés után jöttem ide ódákat zengeni róla :D Festett vörös hátközépig érő hajamat szőkítettem le. Úgy néztem ki, mint Scooter és Csőrike szerelemgyereke, itt-ott narancssárga beütéssel. Találomra vettem meg a 9.2-est plusz 2 keverőszínt (P27 és P31) mivel a fodrászkellékesben kinevetett a csaj, hogy az életben nem lesz ebből szőke. Elég reménytelennek éreztem én is a helyzetet, DE 1,9%-os oxival gyönyörű natúrszőke lettem. Sehol nem ütött át se a sárga, se a narancs, és nem is kopik. Néha azért megmosom az Elseve hamvasítójával, de szerintem nem igényli. Amíg szőke leszek biztosan nem próbálok ki más festéket :D

Fodrászom ezt használja, szerintem jó festék.
A színét jól tartja, most 5. tőfestés után az egészet újra festettük, mert a nap szépen kifakította. Az ősztakarása is nagyon jó!!
Nagyon puha és fényes a hajam festés után, és nem marja a fejbőröm.

Fodrászom ezt használja, szerintem jó festék.
Nagyon puha és fényes a hajam festés után, és nem marja a fejbőröm.

Számomra a legjobb festék. Rengeteg ösz hajszálam van, és eddig mindegyik festék alatt világítottak... Ennél nem! Csak lenö, semmi kopás!
És a színek is gyönyörüek.

És a színek is gyönyörüek.

Most használtam először, a sötétszőke 6.00 árnyalatát.
Szép, egyenletes a fedése, ugyan jóval sötétebb lett, mint a dobozon, de majd úgyis enged valamennyit.
Előtte Kalos-t használtam, a színével nem volt gondom, de rémesen szárította a hajam - pedig pakolást is használtam mellette -.
Ettől viszont puha tapintású lett a hajam, és valóban, egyáltalán nem büdös festés után - bár én valamilyen rejtélyes oknál fogva szeretem a hajfestékszagot. :)

Most használtam először, a sötétszőke 6.00 árnyalatát.

Jó festék, tartós színekkel, nem kopik, csak a lenövés látszik. :) Szépek a szőkéi, és nekem az illata is tetszik. :D Könnyen kikeverhető, könnyű lemosni. A vörösei annyira nem élénkek, de a rezes színei nagyon szép természetesek, a szőkéit imádom, 1000.11-el festem magam és nagyon szép természetes szőkét eredményez. Az ősz hajat is nagyon jól fogja, amit nem szeretek benne, hogy a barnás árnyalatai eléggé hasonlóak, de ettől függetlenül szépek. Elég sok festéket próbáltam már, de őszhajfedésben ez vezet! A kedvencem! :)

Nekem a 6-os sötétszőke feketére fogta be a platinaszőke hajamat.Úgyhogy én nagyot csalódtam,és még le is tört a vége úgyhogy én szerintem maradok a loreal excellence-nél,mert árban az is hasonló.Remélem barnára legalább kikopik!
Update:kikopott barnára vagy inkább sötétszőkére most tényleg olyan a színe mint amilyet "ígért" és szép fényes,egyenletes,puha úgyhogy kapja az 5öst.

Egy hete festettem be vele a hajam 10.0 natúr szőkére és nagyon tetszik a színe.Pont ilyet szerettem volna csak ezt veszem majd ezután!

Húú ez nagyon gyönyörű színt adott a hajamnak. Elgondolkoztam és szerintem maradok is ennél a festéknél annyiira tetszik a végeredmény.
Ugye most szőkítettem ki nemrég a vörösesbarna a hajam és a vörös akkor is benne maradt, csinálhattam én bármit.
Na ez a festék (9.1 világos hamvasszőke) gyönyörűen elfedte azt is, semmi sárgaság pedig eredetileg barna vagyok, hamvasnál is hamvasabb színt adott ami nekem az álmom.:D
Egész este a búrámat nézegettem annyira tetszett a szín!
1500 ft volt plusz oxi, ennyiért nagyon megéri!
Ja és a hajam puha,sehol nem szárította ki. Imádom már most :)
Ha valakit érdekel 9.1 -es ilyen színt ad kb:

Egész este a búrámat nézegettem annyira tetszett a szín!
1500 ft volt plusz oxi, ennyiért nagyon megéri!
Ja és a hajam puha,sehol nem szárította ki. Imádom már most :)
Ha valakit érdekel 9.1 -es ilyen színt ad kb:

Én csak ezt használom, minimálisan fakul mosáskor de nem vészes, az illata is kellemes, nem teszi tönkre a hajam. Egyelőre nincs problémám vele.

Én nem szeretem ezt a festéket, valahogy az én hajam nem szerette, mindig kivörösödött tőle a barna hajam és valamikor a középbarnám 2 mosás után már ugyanolyan világos volt mintha nem is mentem volna festetni ... többször tapasztaltam az én hajamon hogy nagyon gyorsan kopik. Nekem nem vált be.

Antioxidánsok: Ascorbic AcidHidratálók: Glycerin, Propylene Glycol
Vitaminok: Ascorbic Acid
Alkoholok: Cetearyl Alcohol
Emolliensek: Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Decyl Oleate
Emulgeálószerek: Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Potassium Stearate
Szilikonok: PEG-12 Dimethicone
Tisztítószerek: Sodium Cetearyl Sulfate, Potassium Stearate
Illatanyagok: Parfum/Fragrance
Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.
Más néven GMS (Glyceryl Monostearate). Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.
Vízben oldott ammónia. A kozmetikumokban ph szabályozóként használják. Savas környezetben reakcióba lép és stabilizálódik.
A decyl alcohol (zsíralkohol) és az olajsav észtere (egy alcohol és egy sav kémiai reakciójából víz kilépésével keletkező anyag). Bőr puhító (emollient) és bőr javító hatása van, puha, selymes érzetet hagy maga után a bőrön.
Elsősorban kókuszdióból származó detergens. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, habképző, és felületaktív (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát) hatású összetevő. Paula Begoun szerint igen kíméletes és egyben hatékony összetevő.
A rezorcin egy szerves, szintetikus vegyület, melyet elsősorban a bőrgyógyászatban használnak antiszeptikumként (fertőtlenítésre). A CosIng besorolása szerint hajfestő anyag, illetve szagokat semlegesítő hatása miatt is használnak a kozmetikumokban. Az EWG szerint az összetevő egészségügyi veszélye abban rejlik, hogy allergizálhatja a bőrt és nyálkahártyát, főleg nagyobb koncentrátumban. Amennyiben egy kozemtikum tartalmazza az összetevőt, az előírt felirat: „Rezorcint tartalmaz. Szempilla és szemöldök festésére tilos. Ha a szemünkbe jut, azonnal kimosni!" Az összetevővel elsősorban hajfestékekben találkozhatunk.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
A szerin egyike a 21 fehérjealkotó aminosavnak, mely a szervezetben található fehérjék egyik alap építő köve. A szerint általában selyemproteinből állítjak elő. Az aminosavaknak a kozmetikumokban vízmegkötő, sebgyógyító és antioxidáns tulajdonsága van. A truthinageing információi szerint a szerin képes feltölteni a haj cisztein szintjét, ezáltal erőssé és simává teszi a hajszálakat.
Szintetikus polimer. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint haj- és bőrkondicionáló hatású összetevő. Selymes érzést ad a bőrnek, és elősegíti a krémek kenhetőségét. A truthinaging információi szerint alacsony molekulatömege miatt könnyen beszívódhat a bőrbe, viszont a Toxicology Journal tanulmánya szerint ettől még biztonságosnak mondható, elsősorban a sérült, irritált bőrön jelenthet problémát a használata. Az EWG szerint az összetevő egészségügyi veszélye abban rejlik, hogy szennyezve lehet Ethylene Oxide vagy 1,4-Dioxane által.
C-vitamin, melynek számos előnyös hatása van a bőrre. Egyrészt kiváló antioxidáns, mely véd a szabad gyökök okozta károktól és segít az UV-sugárzás által károsodott sejtek regenerálásában. A C-vitamin úgynevezett hálózati antioxidáns, melynek hatása fokozható más antioxidánsokkal (E-vitamin, ferulic sav) kombinálva. Antioxidáns hatásán túl a C-vitamin külön figyelmet érdemel azért is, mert azon kevés összetevők közé tartozik, melyek segítik a bőrben a kollagénszintézist. Szintén hatásos a C-vitamin a pigmentfoltok (melasma) ellen is, mivel blokkolja a melanint termelő sejtek tyrosinase aktivitását. Hatásos összetevő a striák ellen is.
Mint mindennek, természetesen a C-vitaminnak is vannak hátrányai. A tiszta C-vitamin nehezen stabilizálható a kozmetikumokban, és könnyen lebomlik levegő és fény hatására, így C-vitaminos krémet csak nem áttetsző, légmentesen zárt csomagolásban célszerű venni. Savas jellege miatt enyhe bőrirritáló. A C-vitamin hatása kérdéses a bőr elasztinszintézisére.
A C-vitamin a fent leírt előnyös tulajdonságait leginkább akkor fejti ki, ha 5-20% közötti koncentrációban található a kozmetikumban.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak. Viszkózus, átlátszó géleket hoz létre, amelyek kellemes és nem ragadós érzetűek a bőrön. A legtöbb készítményben jellemzően 1% vagy kevesebb mennyiségben használják.
Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.