Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
fülibojt
Az organikus argánolajat tartalmazó testápoló bámulatosan selymessé és hidratálttá varázsolja bőrét.
2023.01.23. 17:21
Sajnos nekem egyáltalán nem vált be. Az illata borzalmas, mintha folyékony műanyag lenne. Annyira utáltam magamra kenni, hogy a hidratáló hatásáról szinte nem is tudok beszélni. Nekem sajnos egyáltalán nem jött be a márka egyik terméke sem, pedig próbáltam már sampont és balzsamot is az Inectotól. Még van itthon egy kézkrémem is, szintén az argán olajos, megpróbálom hátha az tetszeni fog.
2021.03.06. 08:41
Egyszerűen imadooom! A natur kozmetikumok illata a kedvencem, plussz pont, hogy nem tartalmaz semilyen állati eredetű összetevőt, és nem is tesztelik állatokon a terméket. Nagyon jól hidratál és könnyen beszívódik. Csak ajánlani tudom, nekem az egyik kedvenc testápolóm.
2020.12.18. 12:14
Érdekes ez a krém. Szeretem az állagát, könnyen kenhető, viszonylag könnyen beszívódik, ennek ellenére viszont egy nap múlva is ott van a bőrömön a filmréteg. Elfogadhatóan hidratál, de nem csúcsteljesítmény. Nekem valahol a középmezőnyben tanyázik, de a barátságos összetevők és a környezettudatosság miatt négy csillagot adok rá a három helyett.
2020.12.09. 11:42
Nagyon szeretem a márkát, de jó ideje nem vettem mar testápolót tölük. Most karacsonyi csomagban megláttam, és nem bírtam ellenállni :D Szeretem az ilyen újrafdeldfedezös élményeket, és imádom ezzel a tesápolóval kenni magam. En szeretem az illatát is, az argánolaj pedig abszolút favorit nálam, A hatása kiváló, finom puha marad töle a böröm, és nagyon finom textúrája is van, könnyen beszívódik. Reggel zuhanyzás után szoktam használni, nem kell sok idö, és már lehet is felöltözni.Nagyon ajánlom, újravevös :)
2020.10.07. 06:29
Ár-érték arányban nagyon megéri, kellemes az illata, jól hidratál. Sokat használtam már belőle és még fogok is.
2019.11.07. 07:30
Imádom ❤ Fantasztikus illat, gyors beszívódás, könnyű textúra. Már a harmadik tubust használjuk el a családdal, nagyon hosszú ideg kitart.