Funnyface
Vizzel lemosható arctisztító krém, ami puha textúrájával eltávolítja a sminket és mélyen kitiszítja a pórusokat. Alma mag kivonattal gazdagított formula, amitől a bőrünk olyan tiszta és üde lesz, mint a frissen mosott alma.
Utoljára szerkesztve: 2022.05.17. 08:39 - 2022.05.17. 08:37
Jól tisztít, kellemes az illata, nem szárította a bőrömet, elégedett vagyok vele.
2019.01.07. 11:35
Jól tisztít, kicsit a nehezebb arctisztítók közé sorolnám, de nem hagy maga után semmilyen réteget a bőrön, és nagyon kevés kell belőle egyszerre. Jól eloszlik és kellemes az illata is.
2017.09.03. 09:43
Második arctisztítónak kerestem arclemosó krémet, amit lehet vizes bőrre is használni. Ez sajnos nem egészen az, amit kereste, mert vízoldékony. (Időközben találtam egyet az Eucerinnél). Így hát most előlépett első lemosónak, aminek egészen bevált. Kezdetben egészen vizes az állaga, könnyen eloszlatható. Egy idő után azonban olyan érzés, minthat a bőröm beitta volna az egészet. Ez azonban csak pár másodpercig tart, egy kicsit nehezebb ilyenkor eloszlatni. Ezen a ponton aztán átlendül, talán a bőr meleg mintha megolvasztaná, és olyanná válik, mint egy arctisztító olaj. Könnyen lehet masszírozni, a bőrömet sem kell tovább gyötörni. Szemsminket is ezzel mosom le, vízálló szemspirált is oldja, nem olyan könnyen, de megbírkózik vele. A szememet egy picit viszont irritálja, de lusta vagyok, ill. elfelejtem lemosni előtte. Könnyen lemosható vízzel, hasonlóan, mint egy koreai arctisztító olaj. Utána puha a bőröm, nem húzódik, kellemes puha tapintású. Különösebben zavaró filmet nem hagy maga után. Az illata műalma, ugyan az, mint az almás termékcsaládjuknál. Nekem tetszik, szeretem, de egy hangyányit túlzásba vitték, erős. Szeretem nagyon jó, alapos lemosó, ajánlom mindenkinek, akit nem irritál az illat, és hidratáló lemosót keres.