Hidratáló krémek

IOPE Derma Repair BB Cream SPF39

4.5
Hozzáadva 2017.11.15.by

clara12

Könnyed állagú BB krém, mely inorganikus fényvédővel védi a bőrt az UV sugárzástól, miközben elfedi a bőrhibákat. Nyugtató ciprusfa-levél kivonatot tartalmaz, ami segíti a bőr regenerációját.

$27-tól

2019.11.22. 14:34

Pár hónapja használom, az összetevők miatt esett rá a választásom. A szemem körüli bőr nagyon érzékeny és sokszor könnyezek, de ez a termék nem okozott gondot. Közepes sűrűségű és kicsit nehéz eldolgozni. Amikor sikerül, nagyon szép egységes bőrképet ad. A fedése erős közepes, nekem már inkább alapozó minőségű és így nem is kerül elő mindennap. Amikor felkenem érzem, hogy hagy egy kis réteget és nap végére kicsit szárítja az arcom. Az előző Shiseido BB krémemhez képest nekem sok, annak jobban szerettem a könnyű textúráját. Viszont jobbak az összetevők és nagyon gyengéd. Valahol a kettő szerelemgyereke lehet a számomra tökéletes BB krém. Amit továbbra is kitartóan keresek. Mindenképpen plusz pontot érdemel a kiszerelés, nagyon praktikus. Azoknak ajánlom, akik jobban szeretik az erősebb fedésű BB krémeket. Szerintem normál és zsírosabb bőrön jól működhet, a nagyon száraz bőrnek viszont nem a barátja.

Utoljára szerkesztve: 2018.04.19. 06:00 - 2018.04.19. 05:58

Nagyon szeretem,számomra a tökéletes bb. Nem ül bele a pórusokba,és ráncokba,szép baba arcot csinál.A fedése közepes.A gyönyörű összetevő lista miatt maradok is ennél a terméknél.