Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

2.2
Hozzáadva 2018.03.05.by

Misa

6 x 2 db

Azonnali segítség az apró ráncok ellen. Hat a duzzanat ellen. Hűsít. Hialuronnal és E-vitaminnal, vízhiányos bőrre.

Ez a szemkörnyék pakolás gyors és intenzív hidratálást nyújt, mérsékli a szárazság által okozott ráncocskákat, a feszülés érzetet csökkenti.

2022.11.23. 10:10

Pozitívum: viszonylag olcsó, jól tapad.Negatívum: konkrétan semmi változást nem látok használat után (pedig többször is használtam).

2022.05.22. 19:45

Én nagyon szeretem az ilyen szemkörnyékápoló tapaszokat az Isana-tól.. Csodát nem tesz, de nagyon kellemes érzés mikor hűsíti a szemem alatti részt és egy picit hidratáltabb is lesz utána a bőröm.

2021.04.23. 20:15

Ritkán véleményezek egy használat után, de ez semmit nem csinál. Olyan mintha valami papírt a szemem alá ragasztanék :D

2021.04.22. 06:57

Szerintem ebben semmi hatóanyag nincs, olyan mintha egy celluxot raknék a szemem alá. Csak azért kap 2 csillagot mert picit frissebbnek éreztem a szem alatti bőrt (kb 10 percig), de lehet ez csak a pluszban használt jégkocka miatt volt...

Utoljára szerkesztve: 2020.05.04. 12:20 - 2020.05.04. 12:20

Nagyon bevált, használom egy ideje. Akár önmagában, akár hyaluronsavval alatta nagyon szépen segíti a fáradt karikáimat és a kis ráncok is pár hét után halványodtak, bár ezt nem tudom, hogy csak neki tudjam-e be. Használat előtt 5 percre fagyasztóba teszem, illetve mostmár eleve hűtőben is tárolom. Szerintem árához képest nagyon jó kis cucc, szeretem, hogy a bőröm majdnem a teljes hatóanyagot beszívja a 15 perc végére. Nekem 5*. :)

2020.01.22. 15:55

Semmit nem ér.. Még plusz hidratáltságot sem adott.