Lelőhely: Rossmann

Isana Női Borotva Készülék 6 Pengés

4.2
Hozzáadva 2012.09.05.by

Kiscsillag5

Hajlékony fejének köszönhetően a 3-3 penge pontosan illeszkedik a bőrre, ezáltal alaposan eltávolítja a szőrt és csökkenti a bőrirritáció kialakulását.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 14:05 - 2025.03.25. 14:05

a korábbi hozzászólókhoz társulnék, valamit változtattak rajta, eszméletlenül nyúzza a bőrőm

2024.06.05. 14:50

nagyon sokáig használtam és meg voltam elégedve vele, de újabban 2-3 használat után leesik róla a feje. először azt gondoltam, csak biztos selejtes pengét fogtam ki, de eddig az összes dobozban lévő ilyen volt, valamint hamarabb el is kopik. még 2 van a dobozban, azzal valahogy elszenvedek, ha már megvettem, de utána biztos lecserélem másra.

2024.01.18. 00:54

Nagyon sokáig használtam ezt, aztán valamit változtathattak a pengén. Csak nyúzta a bőrömet, tiszta pötty lettem tőle, és össze vissza vagdostam magam vele. Eleinte imádtam, sajnos azóta történt vele valami.

2023.11.13. 20:17

Kísérlet volt (Wilkinson Hydra Silkről) és hiába a 6 penge, hiába az ergonomikus fej, valahogy mégse működik rajtam. Nem elég élesek a pengék, vagy rossz a hajlási szög. Az biztos, hogy nem siklik elég szépen még habbal/gállel sem. Nem a legroszabb, de nekem nem jött be. Egyetlen előnye, hogy relatív sokáig tartja az alap minőségét.

Utoljára szerkesztve: 2022.07.21. 23:22 - 2022.07.21. 19:22

Nagyon szeretem ezt a kis borotvát. Árban is kedvező hozzá a pótfej, 33%os sm kuponnal még olcsóbb. Sima lábakat varázsol ez is ugyanúgy, mint a Gillette. Az, hogy 6 pengés meg csak hab a tortán.

2019.11.27. 19:09

Eddigi borotvatesztelgetéseim során rájöttem, hogy ettől és a Gillette Venus Embrace-től lesznek a legsimábbak a lábaim. :)