Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Isana Proffesional Haarmaske Arganöl&Pflege

3.5
Hozzáadva 2019.04.09.by

gizidili

Nagyon igénybevett és száraz hajra. Fodrászok ajánlásával. Gazdag mélyápolás. A hajszerkezet célzott javítása.  Szilikonmentes.

A gazdag phyto-oil ápoló komplexet tartalmazó összetételének köszönhetően körbeveszi a hajszálakat, elősegíti a haj regenerálódását, és hat a hajtöredezés ellen.

2024.12.13. 16:42

Az illataval nincs problemam ,olyan mososzer/oblito illat. Sajnos nem lett puhabb a hajam ,mintha nemis hajpakolast hasznaltam volna. Felejtos.

2024.10.14. 11:43

Ár-érték arányban teljesen jó. Nagyon könnyű eloszlatni a hajon, sokkal egyszerűbb, mint más tégelyes hajpakolásokat. Én balzsamként használom, mert a szőkített, vastag, száraz hajam gyakrabban igényli az extra ápolást. Persze létezik jobb is, de ennyi pénzért napi használatra balzsamnak megfelel. Hátránya talán annyi, hogy gyorsan fogy (vagy csak én kenek belőle sokat).

2023.12.08. 16:31

Sűrű krém, jó az illata is, ami sajnos nem marad meg a hajban, de nem bánom. Első használat után ezeket tapasztaltam, de talán több használat után többet tudok mondani. :) Az elseve kókuszos pakolása jobb, de drágább is, így amíg el nem fogy, jó lesz ez is.

2023.07.10. 13:29

Borzasztóan zsíros lett tőle a hajam,és elnehezedett,viszont cserébe semmi pozitív hatása sem volt.

2022.10.22. 10:10

lehet ezt időközben reformulálták, mert szerintem szuper termék. én inkább olajos dolgokat kenek a hajamra és amikor egy balzsamnál kicsit testesebbre van szükségem, akkor nagyon szépen visszapuhítja a szőkítés/tonizálás után kiszáradt hajam. jó az állaga, szerintem kellemes az illata, de nem marad sokáig a hajban (amit én nem bánok). elég hosszú a hajam és egy ilyen doboz nem sok mosásra elég, de emiatt nem vonok le pontot.

2022.08.03. 13:14

Jó kis hajpakolás panthenollal, mandula- és argánolajjal. Jó száraz és szőkített hajra. Intenzív, kellemes illata van de hajmosás után nem marad meg sokáig. Drogériás viszonylatban jó hajpakolásnak számít. A Dm-es Balea Spliss Protection jobb nála.