Isana

Ár:   249 Ft   Kategória:   Ajakápolók
Kiszerelés:   4,8 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: style74, Módosítva: 2016. január 30.

Kiszerelés:   4,8 g
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Ajakápolók

Az értékes olajok és a védő kandelillaviasz kiegyensúlyozott kombinációja védi az ajkakat a kiszáradástól és megőrzi selymes puhaságát. A szelíden csillogó rózsa árnyalat kiemeli az ajkak természetes szépségét. Nem tartalmaz ásványi- és szilikon-olajat, tartósítószert.

Borostyan

Kitsyke

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2021. december 6.

Szárítja a szám brutálisan.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. december 6.

Szárítja a szám brutálisan.

tfanna

2017. március 26.

Az ára és az összetevői szépek, az illata elmegy és ennyi. Nekem semmit nem javított a számon és nem szívja be a bőröm. (De legalább nem is szárította ki.)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. március 26.

palankiirenike

2017. február 27.

Szerintem jol hidratáló ajakápoló, én szeretem . 🙂

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. február 27.

Szerintem jol hidratáló ajakápoló, én szeretem . 🙂

brigi50c

Bőrtípus: Zsíros
2017. január 24.

csak ezért bejelentkeztem, hogy elmondhassam: ugyanaz a sztori, mint kb az összes többi ajakápolóval, ami nem gyógyszertáras: rondább és véresebb a szám, mint használat előtt, FAIL.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 24.

Candy21

2016. augusztus 12.

Szeretem ezt az ajakápolót jól hidratál és színtelen nekem teljesen megfelel.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 12.

Szeretem ezt az ajakápolót jól hidratál és színtelen nekem teljesen megfelel.

kalmaniki

2016. június 1.

Elèg gyengèn hidratál, így nyáron szívesen elkenegetem, de nem segít a már cserepes ajkakon. Az illata kellemes, pici fènyt ad az ajkaknak, hamar beszívódik, kellemes viselni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. június 1.

SimonO

2016. április 18.

Már jó fél éve használom, a téli hideg időkre teljesen megfelelt. Színe összetételben rózsaszín, de a szájra feltéve átlátszó. Az összetevők is jók, jól hidratálja az ajkakat, rúzs felvitele előtti hidratálásra is megfelelő.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 18.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva

Alkoholok: Octyldodecanol
Emolliensek: Octyldodecanol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Palm Oil, Cera Alba / Cera Flava / Beeswax, Stearic Acid
Emulgeálószerek: Hydrogenated Palm Oil, Stearic Acid
Illatanyagok: Octyldodecanol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Színezékek: CI 58000

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

Ricinusolaj. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) anyagként használják. Enyhén ragadós érzetet hagy maga után a bőrön.

Növényi olajokból származó emollient anyag, mely megakadályozza a vízveszteséget. (forrás: truthinaging)

Pálmafából nyert hidratáló hatású olaj. A kozmetikumokban emolliens, bőrpuhító anyagként használt.

Méhviasz. A kozmetikumokban sűrítő, bőrpuhító (emollient) anyagként használatos.

A méhviasz a mézet termelő méhek váladéka, melyből a méhek a kaptárban felépítik a hatszögletű sejtek sokaságát, a lépet. A méhviasz kiválasztásakor még átlátszó; mélysárga színét később a pollenek ill. a propolisz adja meg. Kozmetikai célokra gyakran kifehérített méhviaszt használnak (Cera alba), melyre már a természetes méhviasz kellemes illata sem jellemző. A méhviasz kinyerésére és szennyeződésektől való megtisztítására többféle módszert is alkalmaznak, pl. a forró vizes kiolvasztást. A méhviaszt a kozmetikai készítményekben elsősorban konzisztencianövelőként ill. gyenge emulgeáló tulajdonsága miatt alkalmazzák.

Konzisztencianövelő hatását elsősorban Lysolecitinnel készülő emulziókban használhatjuk ki, ahol úgy teszi sűrűbbé a krémeket, hogy csak egy könnyű, védő filmréteget képez a bőrön. Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni, mert az így készült krém viaszos bevonatot képez a bőrön. Szilárd ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65-oC) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

Fő összetevői: palmitilsav, palmitoleát, hidroxipalmitát, valamint alkoholok oleinsavval alkotott észterei (hosszú, 30-32 szénatomos molekulák) és egyéb palmitátok.

A kandelilla viasz egy természetes viasz, melyet Mexikóban őshonos kétféle kutyatej leveléből állítanak elő. A kandelilla viasz sárgásbarna színű, kemény, átlátszó vagy áttetsző anyag. Leginkább szilárd jellegű kozmetikumokban használt (pl. rúzs) sűrítő és emollient anyagként. Ezen kívül a CosIng besorolása szerint még szövet összehúzó, felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és bőrkondícionáló anyag is.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.