Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Lemosók, Tonikok
Lelőhely: Tinamu

iUNIK Centella Bubble Cleansing Foam

4.3
Hozzáadva 2019.07.03.by

anonymous

Arclemosó 69% centella kivonattal, gyengéden távolítja el a szennyeződést. Segít eltávolítani a felesleges faggyút és helyreállítani a bőr egyensúlyát a szebb arcképért.

$15-tól

2024.04.06. 05:26

Reggeli tisztításra nekem bejött. Esti lemosást nem bíznám erre a rutin részeként.Érzékeny bőröm szereti. Nem szárítja.Hiába a gondos felrázás, akkor is inkább szétfolyó habot kapok a tenyerembe. Ez nem szimpatikus benne.

Utoljára szerkesztve: 2024.03.10. 21:57 - 2024.02.04. 09:34

Nagyon selymes érzete van a bőrön és jól tisztít, viszont használat után pár perccel kicsit húzódik az érzékeny bőröm.Update: Hosszútávon nagyon nem tett jót az érzékeny bőrömnek. Irritált és szárított. Egyedül a T-vonalamat nem bántotta. Inkább kevesebb összetevős lemosót használok érzékeny bőrrel.

2023.04.05. 20:09

Első használat után pozitív a véleményem. Nem szárít, jól tisztít.

2023.01.04. 16:36

Ez egy nagyon jó habzó lemosó, de egyre drágább. Azóta találtam jó pár alternatívát ezen a fronton helyette. + Leginkább az vette el a kedvem tőle, hogy a legutolsó példány -szerintem- romlottan érkezett (már ha van ilyen?), fura illata volt. Az ár-érték arány végett csak 3 pont.

2021.02.04. 16:37

Nagyon szeretem az Iunik márkát, még nem próbáltam olyan terméküket, amit ne kedveltem volna, és ez nincs máshogy ezzel a habzó lemosóval sem. Krémesen lágy hab, ami tökéletesen letisztítja, amit az olajos lemosó még otthagy, mégsincs ez a kellemetlen csikorgó tiszta arc érzet. Nem szárít, és szép az INCI is, nálam újravevős.

2021.01.29. 09:48

Habzó tisztító ellenére nem szárítja a bőröm, nagyon könnyű és gyengéden tisztít. Nekem az az egy hátránya van, hogy nem mindig habként jött ki az üvegből, hanem szétfolyt a kezemen, ennek ellenére szeretem és ajánlani tudom.