Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

iUNIK Centella Calming Gel Cream

4.5
Hozzáadva 2019.03.11.by

julcsa95

Könnyed, gél állagú hidratáló krém ázsiai gázló és tea fa levél kivonattal. Segít az érzékeny és gyulladt bőr nyugtatásában és hidratálásában.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.01.14. 11:17

Nagyon jót tett az arcomnak, amikor voltak gyulladtabb pattanásaim. Csodásan beszívódik, hidratált érzést hagy maga után.

2024.11.19. 20:37

Zsíros és kombinált bőrűeknek szerintem remek kis arckrém nappalra, vagy nyáron, amikor könnyedebb krém is elég a hidratáláshoz a nagy melegben. Könnyű, gyorsan beszívódik, nem kell belőle sok. Nagy csodát nem kell várni tőle, csak egy szimpla könnyed hidratáló, nem irritál. Az egyéb hatóanyagokat másokkal viszem be a bőrömbe, így nekem teljesen megfelelt, bár tényleg basic.

2024.09.25. 14:58

kaptam belol egy mintat amit kettobe adagoltam es ugy hasznaltam el. Teljesen jo, de nekem semmi kiemelkedo nem volt benne, ugyhogy nem fogom megvenni, de kellemes elmeny volt

Utoljára szerkesztve: 2024.09.08. 10:17 - 2024.09.04. 13:05

Nagyon jó termék, teljesen áttetsző gél, ami kiválóan hidratál és nyugtatja a bőrt, szépen beivódik. Egy mogyorónyi mennyiség elég belőle, pedig nekem általában sokkal többet kell használni hidratáló krémből. Teljesen jól rétegezhető. Nem kukacosodik fényvédő alatt.

2024.08.22. 12:14

Imádom, imádom, imádom. Régóta kerestem egy hidratálót ami nyugtat és kellően hidratál is. Nagyon zsíros a bőröm, így tökéletes ez a gél állag, teljesen be tudja szívni a bőröm, végre nem ragad hozzám a kispárna huzata lefekvéskor :)

2023.12.29. 10:32

nyárra szerettem, mert könnyed, de azért annyira nem voltam elájulva tőle. nem vettem újra.