Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
julcsa95
Könnyed, gél állagú hidratáló krém ázsiai gázló és tea fa levél kivonattal. Segít az érzékeny és gyulladt bőr nyugtatásában és hidratálásában.
2025.01.14. 11:17
Nagyon jót tett az arcomnak, amikor voltak gyulladtabb pattanásaim. Csodásan beszívódik, hidratált érzést hagy maga után.
2024.11.19. 20:37
Zsíros és kombinált bőrűeknek szerintem remek kis arckrém nappalra, vagy nyáron, amikor könnyedebb krém is elég a hidratáláshoz a nagy melegben. Könnyű, gyorsan beszívódik, nem kell belőle sok. Nagy csodát nem kell várni tőle, csak egy szimpla könnyed hidratáló, nem irritál. Az egyéb hatóanyagokat másokkal viszem be a bőrömbe, így nekem teljesen megfelelt, bár tényleg basic.
2024.09.25. 14:58
kaptam belol egy mintat amit kettobe adagoltam es ugy hasznaltam el. Teljesen jo, de nekem semmi kiemelkedo nem volt benne, ugyhogy nem fogom megvenni, de kellemes elmeny volt
Utoljára szerkesztve: 2024.09.08. 10:17 - 2024.09.04. 13:05
Nagyon jó termék, teljesen áttetsző gél, ami kiválóan hidratál és nyugtatja a bőrt, szépen beivódik. Egy mogyorónyi mennyiség elég belőle, pedig nekem általában sokkal többet kell használni hidratáló krémből. Teljesen jól rétegezhető. Nem kukacosodik fényvédő alatt.
2024.08.22. 12:14
Imádom, imádom, imádom. Régóta kerestem egy hidratálót ami nyugtat és kellően hidratál is. Nagyon zsíros a bőröm, így tökéletes ez a gél állag, teljesen be tudja szívni a bőröm, végre nem ragad hozzám a kispárna huzata lefekvéskor :)
2023.12.29. 10:32
nyárra szerettem, mert könnyed, de azért annyira nem voltam elájulva tőle. nem vettem újra.