Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
anonymous
Gyengéd hámlasztó gél AHA-val. Zselés textúrája segít a bőrt hidratáltan tartani. Bőrpuhtó hatása mellett elősegíti az arcszín és bőrfelszín egységesítését.
2024.04.06. 05:19
Érzékeny bőrre is alkalmas hámlasztó. Max heti egyszer használom esti rutin részeként. Vizes homokgyurmaszerű az állaga felkenve, ami nekem tetszik. Vízes bázisú lemosó kell utána, meg hidratálás. Szép, tiszta bőrképet eredményez.A pontlevonás azért jár, mert nekem is beletapad az arcszéleken lévő pihés szőrbe (eltávolíthatatlnul). Ez idegesítő.
2021.05.18. 11:13
Leszálltam a durva AHA-król,semmi szükségem rá, ebben csak minimálisan van:'lemon fruit extract' . Mint AHA halottnak a csók :D Nekem ezért is kellett. Remek peeling amúgy,nagyon szeretem,nekem tetszik,hogy darabos jól "radíroz" de mégis gyengéd. 1-2 hetente használom,nagy örömmel. Örökké ki is fog tartani kb .
2020.11.01. 11:32
Közvetlenül a használata után gyönyörű, fényes, ragyogó lett a bőröm. No, rá is kaptam, elkezdtem naponta használni. Olyan szinten sikerült vele túlirritálnom a bőröm, hogy hosszú hetek alatt jött csak rendbe. Jó hámlasztó, tényleg, de szigorúan tartsátok be a heti két alkalmat, ne használjátok ennél gyakrabban! Az állaga egyébként nagyon darabos, ezt nem szerettem benne.
2020.05.23. 11:02
Hámlaszt, de nálam irritációt okozott az érzékeny bőrömön, de nem irritált "durván", így másolnak teljesen jó lehet. Lemosni tényleg nehéz egy kicsit.
2020.05.13. 15:44
Nekem bevált! Nagyon finom puha a bőröm utána, a reggeli rutinom része lett. Én nem tapasztaltam hogy nehéz lenne lemosni- de lehet bőrtípusa válogatja. Kifejezetten jó az INCIje. Az ára miatt 4* nekem.
2020.04.05. 10:34
Nekem sajnos nem jött be. Iszonyat nehéz lemosni, ezt mondták is a Tinamuban, hogy nem elég egy micellás víz, használjak szappant is (gondolom habzó lemosót érthetett helyette, de mindegy is, mert az sem hozza le). Nem hagyom fönt, kb felkenem és kicsit masszírozom, mégis az állcsontom mellett beleragad a szöszökbe, ez is elég fura mert nem csak ott pihés az arcom, de valamiért ott ragad a legjobban. Hatása sem látványos, talán csinál valamit, de már volt jobb hámlasztóm.