Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
juditkaa70
50% fermentált Galactomyces (GFF) és 10% rózsavíz tartalmú szérum, amely szinergikusan hatva, irritáció nélkül javítja a bőrtextúrát, hidratál, kontrollálja a túlzott faggyútermelést, csökkenti a pórusok láthatóságát, valamint egyensúlyba hozza az arc száraz és zsíros részeit. Különösen ajánlott kombinált bőrtípussal rendelkezőknek. A fermentált Galactomyces (GFF) élesztőgombából, fermentálással előállított összetevő, amely vitaminokat, ásványokat és aminosavakat tartalmaz, szabályozza a faggyútermelést, feszesíti és élénkíti a bőrt. A rózsavizet Nyugat-Európában a 16. századtól kezdve használják erőteljes hidratáló és kiegyensúlyozó tulajdonságai miatt. A niacinamid és adenozin élénkítik a bőrtónust és csökkentik a ráncok láthatóságát.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.07. 22:05 - 2024.10.18. 17:09
Sokat javult az arcbőröm amióta elkezdtem használni. Pattanást nem okoz, kipirosodást nem okoz, szépen beszívódik, rögtön kedvenc szérumom lett.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.23. 09:15 - 2024.08.16. 10:37
Úgy gondoltam hogy ezzel a szérummal kezdem a koreai termékekkel való ismerkedést, bár kezdtem volna előbb! Nagyon nehéz jó terméket találni a bőrömre mert nagyon zsíros, néha picit hámlik és elég érzékeny, pirosodásra hajlamos. Csak az esti rutinban használok belőle 4-5 cseppet, egy hét után látványosan javult a bőröm textúrája, a pórusok mérete sokat csökkent, kevésbé piros, feszesebb. Kozmetikus barátnőm jegyezte meg hogy milyen szép lett a bőröm. Számomra ez A szérum! Csak ajánlani tudom.
2022.10.16. 08:17
Pici mintám van belőle. Szerencse, hogy nem egy egész üveg. Nálam a hidratáló és bőrtextúrát javító hatása nem volt érzékelhető. Testre, kézfejre használom el.
2022.04.21. 09:04
A maszk folyamatosan tönkrevágta az arcom. Az antibakteriális szerek, az elocom és társai az egészséges védőréteget is elpusztítják így ördögi a kör. Beszereztem egy probiotikus tonikot és ezt a fermentált gomba tartalmú szérumot. Víztiszta sűrű szérum. 50ml, ami elég ritka, így sokáig elég. Kicsit fényes olajos érzetet hagy maga után ezért esténként használom. Két hete használom és egyre szebb a bőröm problémás része. Emellett használok szalicilsavas arckrémet is, így nem tudom hogy 3 (fő)hatóanyagból melyik hat a leginkább a bőrömre, de a rendszer működik
Utoljára szerkesztve: 2022.08.29. 21:16 - 2022.01.16. 14:28
UPDATE: Jöttem felpontozni. Kiderült, nem ez a termék volt a ludas, hanem a lemosóm... Félretettem egy időre, gondoltam majd elajándékozom, de sajnos nem akartak múlni a pattanások. Végül már csak a lemosó és fényvédő maradt a rutinban, így amikor a lemosót is elhagytam jöttem rá, hogy bizony azzal volt a baj... előtte egy hónapig használtam gond nélkül nem tudom hogy utálta meg a bőröm hirtelen. Visszatérve a szérumra, most két hete használom újból és nagyon szereti eddig a bőröm, nem okozott azóta semmilyen irritációt, viszont egészségesebbnek tűnik (nehéz leírni, egyszerűen mintha simább meg egységesebb lenne a bőröm), úgyhogy megérdemli a felpontozást!Előzmények:Pattanások és pirosságŐ volt a második próbálkozásom fermentált termékekkel, barátnőm vásárolta meg és tőle kaptam egy keveset üvegcsében kipróbálásra. Neki gyönyörű "glass skin" hatást okozott, de nálam sajnos azonnal rosszul reagált rá a bőröm: pirosság, kis pattanások, érzékenység és még húzódott is. Szinte már allergiás reakciónak tűnt, de nem hiszem hogy általánosan a fermentált cuccokra lennék érzékeny mert a cosrx galactomyces-re nincs ilyen reakcióm.Tényleg nem tudom mi lehet benne ami ezt okozta.Ettől függetlenül mivel a márka sok más termékével teljes mértékben meg vagyok elégedve, illetve a barátnőm bőrén tényleg szuper volt, kap egy könyör 2 csillagot az általam gondolt 1 helyett.
2021.06.27. 04:07
Szinte egy hónapja használom, mindhárom szérumból mintát rendeltem és az itteni vélemények alapján ettől tartottam a legjobban. És pont fordítva működnek a dolgok. Nyáron zsíros, pigmentfoltos a bőröm, a kánikula és az izzadás nagyon megviseli. Éjszakára használom, ez az egyetlen, amit felrakok, amikor épp nem hámlasztok. Csodálatosan selymes és kisimult lesz reggelre a bőröm, feltölti, nyugtatja. Egyértelmű, hogy ebből fogom a nagyobb kiszerelésűt is beszerezni, ha elfogynak.