Madi
Ragyogó hatású, könnyed és pigmentált vegán szájfény.
18 árnyalatban kapható
2022.02.20. 17:44
Nem vagyok nagy szájfényes. De ez az eddig használt legjobb szájfényem. Végre nem ragad össze a szám. Nem büdös és nem az a csúszkáló olajos. Crystal Climax árnyalatban van. Igazi nyári bronzos extra csillivilli szín. 💜 Kiprobálás után szinte nem is éreztem hogy szájfény van a számon. Nagyon kényelmes és csodaszép
2021.11.12. 07:53
Nagyon jó szájfények különleges árnyalatokban. Tartós, könnyű viselet.
2020.10.11. 10:06
Alapvetően nem rajongok a szájfényekért, de mivel nagyon szeretem Jeffree termékeit, muszáj volt ezt is kipróbálnom. Candy drip árnyalatot választottam, ami egy enyhén csillámos rózsaszínes árnyalat, hétköznap is szeretem használni, akar magában, vagy szájceruza fölé, de rúzsok fölé is szoktam használni, nagyon szépen mutat a rózsaszínes árnyalatokkal. Nagyon megszerettem, nem ragacsos, nem tapad össze a szám, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi. Nyilván nem olyan tartós, mint egy folyekony rúzs, de azért jópár órát kibír és nem kenődik el. Ezzel a termékkel Jeffree megszerettette velem a szájfényeket.
Utoljára szerkesztve: 2020.07.01. 11:48 - 2020.07.01. 11:48
Én is vásároltam belőle, igazi ajaktermékmániásként nem hagyhattam ki. Én annyira nagyon azért nem ájultam el tőle, egy majdnem áttetsző csillámos szín van meg (diamond juice). Szerintem az árnyalat miatt nem az igazi, ennyit egy Catrice vagy L'Oréal is tud az ajkaimon. Egyébként csodálatos illat, textúra, tartósság. Fogok még próbálkozni szerintem más árnyalattal, vagy a krémes nem csillámos formulával. A MAC metálos csillogó szájfényem jobban szeretem, de a 4 csillag mindenképp jár neki!
2020.05.20. 22:27
En a Shockwawe árnyalatot vettem meg belole. Eloben sokkal rozsaszinesebb az árnyalata a csillamok miatt (előnyére!).Keves is eleg belole, es gyönyörűen mutat, nem tul sok meg a csillogas ellenere sem.A kialakitasa, es az illata csak fokozzák az élményt.Imádom.
2020.03.07. 18:25
Nem használok szájfényeket, de egyszer engem is elkapott a láz, és gondoltam, ha már beruházok egyre, akkor az legyen jó minőségű. Mivel imádom Jeffreet és a márkáját, egyértelmű volt, hogy tőle veszek valamit. A Sequin Glass árnyalatra esett a választásom, mert gyönyörű és egy picit extra. Hát nem kellett csalódnom. Csodálatosan mutat a szájon, nagyon szépen csillog, nem ragad és még tartós is. Imádom, tuti beszerzek még több árnyalatot!