Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
SmellSpirit
Fejjegyek: citromolaj, fekete bors, vörös alma
Szívjegyek: egyiptomi jázmin, madagaszkári Ylang Ylang, indonéziai pacsuli olaj
Alapjegyek: Palo Santo fa, szantálfa, vanília, bársonyos pézsma
2024.12.17. 13:47
Ma kipróbáltam a Dm-ben a csuklómra fúj a. Az eleje nagyon gyümölcsös,később krémessé válik,de megmarad a gyümölcs vonal is benne. A fekete üveg alapján egy egyedibb,stílusosabb illatot vártam. Ezt úgy tudnám meghatározni,mintha egy natúr szappannal frissen fürdött és vmi gyümcsis testápolóval bekent nő elsuhant volna mellettem. Egy pillanatra azt gondolnám, hogy jó illata van ennek a vkinek,de egy perc múlva már nem is emlékeznék rá. Számomra egy könnyen felejthető tucat illat a jobbik fajtából.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.10. 21:16 - 2024.12.10. 14:49
Nem szeretem a celeb-illatokat de ez felkeltette az érdeklődésem a jegyei alapján, ami nagyon tetszetős. Egyelőre csak papírra mertem fújni, de azon nagyon kellemes, egyszerre friss és lágy, krémes is egyben- bármennyire is ellentmondásos. Elsőre a citromosság, az alma van jelen, aztán finom krémessé válik... Kíváncsi leszek majd, bőrön mit művel, remélem nem savanyodik be rajtam. :)) Nagyon csajos, kissé titokzatos hatást is kelt, érdekelni kezdett, szóval még visszatérek vele barátkozni. ;)
Utoljára szerkesztve: 2024.06.25. 16:21 - 2024.06.24. 16:16
Kívàncsi voltam, mit rejt a fekete üveg, ezért többször is teszteltem màr magamon.6-7 óra tartóssàgú, nőies, kifejezetten viràgos-fàs-pacsulis-pézsmás, krémesen-édeskés,de fűszeres pikàns illat is egyben. Gyümölcsössége és édessége csak épphogy jelen van,de kell is, jót tesz.Rajtam nagyon erősen kivehető a fűszeressége,meg egy làgy púderes-krémes selymesség,enyhe édességgel a háttérben.Alapjàraton viràgos-pacsulis és külön értve pézsmás illat, nem bársonyos Pézsma, hanem ahogy írtam selymes-púderes-krémes jegy van benne,ami lágyítja és nőiesebbé teszi a pacsuli, a pézsma és fűszerek erősebb jellegêt. A vanília is nagyon klassz krémes benne.Az ylang-ylang és jázmin a domináns virágok.Érdekes, eleinte rajtam is kellemes, de leszàradásban nekem màr sok a fássàg, pézsma-pacsuli-viràgok aránya,én több gyümit szeretek és az édesebbet. Nagy akcióban amúgy vennék, alkalmakra. Jól összerakott illat, tartós is.
Utoljára szerkesztve: 2024.05.29. 15:21 - 2024.05.26. 06:45
Senkit ne tévesszen meg a fekete üveg, ez egy nagyon univerzális parfüm! Szerintem a nyári 40 fokot leszámítva bármikor nyugodtan használható. Ahhoz képest, hogy celebecske illatocska egyáltalán nem rossz. Simán lealáz néhány designer parfümöt. Biztosan fogom még majd tesztelni, az idei felhozatalban ez egy jó parfüm.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.