Heloise
Fej: Körte, Sárgadinnye
Szív: Frézia, Rózsa
Alap: Rebarbara, Ámbra, Pacsuli, Pézsma
Utoljára szerkesztve: 2025.03.31. 07:00 - 2025.03.10. 20:08
Fincsi körte az elején, aztán sok frézia. Nagyon kellemes, nőies. És aránylag hosszan tart EDC létére. A Jo Malone parfümök finoman, nem tolakodóan sugároznak. Tipikus nappali viselet ez is.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.27. 22:02 - 2025.02.26. 21:35
Nem az én világom. Szinte már émelyítően édes. Kicsit a nagymamámra emlékeztet, amikor a leggagyibb öblítővel mosta a ruháit. Tartóssága közepes.
2025.01.08. 12:21
Imádom illat..boldog vagyok, amikor magamra fújom, tartós vidámság:) elég sok parfümöm van, de jelenleg ez a legkedvesebb számomra. Szerintem minden évszakos parfüm lehet, legalábbis én ebben a hideg időben is szívesen burkolózom be ezzel a gyönyörűen megalkotott finomsággal!
2024.12.17. 16:07
Ha valakinek ez segít, szerintem Narciso Rodriguez Pure Musc, illetve a régi Oriflame Giordani White Gold hasonmása, egy illatcsalád. Számomra tartós, és erőteljes illat, egy max 2 fújás bőven elég belőle...nekem.
2024.04.19. 11:34
Nagyon kellemes gyümölcsös-virágos illat!Egy hajszállal jobban szeretném,ha a körte tovább tartana!Keresem a tökéletes tavaszi körtés parfümöt,ha nem járok sikerrel,ő lesz az!Rajtam közepesen tartós!
Utoljára szerkesztve: 2024.12.06. 21:35 - 2023.09.02. 13:35
The Cosmetics Company Store biatorbágyi üzletében volt szerencsém kipróbálni, fújtam egy próbát a kézfejemre. Sajnos egy gejl édes, mézes csuporra emlékeztető illatt ütötte meg az orrom, amit később kézfertőtlenítővel is alig tudtam eltüntetni. Émelyítő sárgadinnye és körte illat, frézia sehol. Számomra csalódás volt.