Sminkek szájra

Kaleidos Makeup The Cloud Lab Lip Clay Sand Castle

4.7
Hozzáadva 2021.06.09.by

Camillala

Négy darab földes, természetes ajakagyagból álló királyság, amely finom, mégis feltűnő kinézetet kölcsönöz a megjelenésednek. Ez a szett tartalmaz egy gesztenyebarna, egy égett sienna, egy homokkő és egy terrakotta árnyalatot. Sétáljon át ezen az agyagpalotán, és pompázzon a levegős textúrákban és a tompított, földközeli, földes árnyalatokban.

2 változatban kapható

$35-tól

2023.05.20. 13:23

szerintem ezeknek a rúzsoknak lettek a legízlésesebben kikeverve a színárnyalataik, legalábbis egy dm-ben nem talál az ember ilyen árnyalatokat. nekem két sötétebb szín van meg, a cold smoke és a rubino. kellemes puha a szájon de mivel tartós itt is előfordul a foltosan kopás. használtam már őket szemfestékként, úgy is izgi volt. szagtalan a termék de a csomagolás miatt van egy kis műanyagos szaguk ami egy idő után elillant nekem szerencsére. állagban nem lett a kedvencem ( legalább nem ragad úgy mint egy Maybelline tartós rúzs) de színeiben a legjobb. nem szárítja annyira a szájat de nem is tesz vele túl jót.

2021.08.09. 12:59

A formula egyedi és isteni! Nem szárítja a szájat, élénkek a színek, könnyen felvihető, nem mászkál el a szájról.Egy kicsit szilikonos, selymes érzete van a szájon....nem találkoztam még ilyen jó rúzzsal, imádom használni!

2021.06.07. 12:03

Számomra ez a tökéletes matt rúzs! Könnyen felvihető, nem szárad meg túl hamar ahhoz, hogy szépen eldolgozzam, precízen lehet felvinni. Száradás után kellemes, selymes érzetet ad, szinte észre sem lehet venni, hogy rúzs van rajtam. Gyakran összesimítom az ajkaim, hogy érezzem milyen kellemesen furcsa selymes érzése van. Teljesen pusziálló, nem kopik. Evéskor ha benedvesedik az ajkam egy szalvétával le tudom törölni, ami nálam nagy pozitívum, nem szeretem, ha annyira tartós a matt rúzs, hogy csak micellás vízzel jön le. Újraapplikálva étkezés után, ugyanúgy szép eredményt lehet elérni, nem lesz foltos, amiatt, hogy van ahol még esetleg maradt fent a rúzsból. Nagyon reménykedek, hogy megtartják ezt a formulát és több színnel is kijönnek, mert ezután nem lesz sok kedvem más matt rúzsokhoz nyúlni. A nude barnás színek nekem még kicsit idegenek, de az Adobe és a Dune kicsit rózsaszínesebb, ezek a kedvenceim. A narancsos szín sem túlzottan idegen még nekem tél típusnak sem.

Magazin

Irány a Magazin oldala!