Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
SzilAnn
6 árnyalatban kapható
2023.05.20. 13:10
Nekem a Gifted multichrome árnyalat van meg, ez egy áttetsző alapú kicsit csillámos sparkly highlighter, gyönyörű erős pink fénye van ha rá megy a fény, ha oldalról éri a fény akkor zölden csillog. szemöldökcsontra mindig felteszem, de arcon nagyon erős feltűnő rózsaszín csillogást ad, ez valakinek merész lehet hétköznapokra.az állaga kicsit pergős, porlódós, ujjal lehet jól fevinni. szemhéjpúdernek is nagyon szép. a csomagolás eszméletlenül gyönyörű de az árnyalat nagyon drága is volt, nem biztos, hogy megéri.
2022.06.23. 19:51
Nekem a Star Surfer árnyalat volt meg, de bevallom nem voltam elájulva tőle, végül eladtam. A bumszli csomagolás, körömtörő nyitása sem tette kedvencemmé. Világos bőröm van, de mégsem látszódott rajta igazán, ezerszer szebb szerintem bármelyik ABH Glow kitem, sőt még az Essence limitált kiadású pinkes higlighterét is előbb vettem elő. Egyelőre csak egy közepessel tudom értékelni, de ki tudja, lehet más árnyalatban újraveszem egyszer.
2022.03.13. 10:27
Nekem a feltöltött Mars Melter original árnyalat van meg. Kifejezetten izgalmas, kicsit merész árnyalat, gyakran használom inkább szemhéjfestékként emiatt. Áttetsző alapon magenta csillogása van, ami hétköznapokra az én esetemben picit sok highlighter-ként. Ugyanakkor egyedi hatást kelt különböző színes alapokon. Fekete szemhéjalapon és egyéb színek mellett igazán egyedi! A többi árnyalatot is szeretném majd kipróbálni, megrendelni. A márka egyébként briliáns, ajánlom mindenkinek :)
2021.10.16. 15:29
Nekem is a star surfer van meg, pinkes de világos highlighter. Nagyon jó a textúrája, tud csillámosnak tűnni, de az arcon kifejezetten egyenletes, és nagyon fényes. Lehet építeni és nincs bázisszíne, ezért az én nagyon fehér arcomon is jól mutat. A külseje is nagyon érdekes, izgalmas, kicsit ugyan vaskos, de nekem nagyon tetszik.
2021.08.03. 10:00
Star Surfer árnyalatban birtoklom, ami egy világos, hideg rózsaszín. Nem annyira egyértelmű a kapcsolatom ezzel a termékkel: egyrészt csillámosnak érzem swatcholva, de az arcomon nem látom darabosnak. Sőt ha nem természetes fényben sminkelek, szinte alig látom - ez az a highlighter, amit a napfény tesz igazán izgalmassá. Akkor viszont nagyon szép, fényévekről látni :) A rózsaszín árnyalat nagyon tetszetős, nem mindennapi, megütközős, de valójában nagyon finom, egyáltalán nem az a kirívó, amit ne lehetne hétköznapra feltenni, sőt. Más highlighterekkel ellentétben erről még nem kérdezték meg, hogy mi ez, és direkt van-e az arcomon. :D A formulája kissé porolós szerintem, nem a legkényelmesebb használni, bár miután az ecsetre került, már könnyű a helyére tenni, nem hullik mindenfelé. Megfelelően tartós, nem lehet rá panasz. Összességében... nem lett nagy kedvenc, de azért izgalmas és szeretem használni.